Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne ismerkedni? Csak nekem nem megy? (21/N)
A gondom egyrészt az is, hogy kimaradtak a nagy diákszerelmek, így nincs nagy tapasztalatom.
Már lassan 3 éve vagyok fent a fővárosban, egyetem (meg munka miatt régebben), de így sem jött össze semmi sem.
A szakom inkább lány többségű, a netes (igen, tinder) próbálkozás egy kudarc.
Voltam bulizni is (pedig nem teljesen az én világom), de hát az meg egy másik katasztrófa volt.
Van erre valami bevált módszer, vagy kezdek egy zárdákat keresni? :)
Szia Kedves kérdező. Látom a válaszolók licitálnak csak,mit sem törődve a kérdésed megválaszolatlanságával..
Zoli vagyok, 25 éves.
Nekem voltak diákszerelmek..De visszautasítást kaptam meg összejött mindig mással az illető szóval ott is már szerencsétlenkedtem,bulizni nem jártam,most sem járok mert nem az én világom ez,be sem tudnék abba illeszkedni.
Neten nem próbálkozom,vagy pénzre mennek vagy találkozón kiderül hogy van barátja a többségnek. Sosem voltak nagy elvárásaim csak hogy tálaljak olyasvalakit aki hosszútávra gondolkodik.
Én Bács kiskun megyei vagyok,de kb abban a csónakban evezem mint te,csak nekem volt két kapcsolatom,az utóbbi idén februárban ért véget 4 év után talált mást meg sorban csalt is vele egy szóval mindig a legrosszabbat fogom ki. :I én ezért vagyok ott hogy egyszerűen nem tudom mit csináljak már,pl ha akárhol ismerkedtem pl kedves voltam boltossal aki szimpatikus mindig kiderül valami hogy ennek van valakije,annak már férje,meg csak átráznak és én meg buta szivemmel hittem. Aztán most csigaház és befalaztam magam :)
Ha van kedved írni kibeszélni a te történeted,szívesen meghallgatlak! :) Szép estét ha még olvasod.:)
Na?
Kérdező melyikünk nyert? :DD
Aki itt az állát a padlóról kapargatja nagy hitetlenkedésében az leírná miért?
Ne adj' Isten egy olyan 21 éves lánnyal van dolgunk aki esetleg, de tényleg csak """""esetleg"""", nem valami jöttment suttyóval akarja felszedetni magát egy bárban?
Mert ilyenből valóban sok van pesten. A körúton kb csak ezeket lehet látni. Ja bocs, ott vannak még a pénzes német meg angol turisták akik skalpokat jönnek gyűjteni , meg a nyomulós arab és indiai csávók, akiknél az ismerkedés úgy kezdődik "Háj bjutifúl, du yú vánt ö gúd nájt?"
Szóval megértem a kérdezőt hogy nincs párja.
De látom itt a társaságnak az a mentalitása hogy "ha nincs kaja a hűtőben, jó lesz a kukából a maradék is"
Én is 21 vagyok, és nem sok gondom volt azzal, hogy a férfiak nem vettek észre. Azzal sem, amilyen vagyok, mint ember. Azzal már igen, hogy ez vagy senkit nem érdekel, csak a vagina a lábaim között, vagy akiket érdekel, azok mellett nem tudnék boldog lenni, annyira más (és most ezt a szót nem fejtem ki, nem szeretnék senkit megsérteni) emberek.
Az, hogy valakinek van 2000 matche Tinderen, vagy írkálnak rá random Facebookon, vagy leszólítják az utcán, nem jelent semmit. Legfeljebb azt, hogy szép, fiatal lány. Csak tudjátok, én, és lehet, hogy a kérdező hölgy sem erre vágyunk. Nem arra, hogy valaki meg akarjon minket dugni, legalábbis nem így. És nem arra, hogy valaki a "popsinkat" meg a "cicinket" dicsérje ahelyett, hogy beszélgetnénk. Nem, nem úgy, hogy a másik ránk akaszkodik, és mentálisan megterhelő az egész, amit tesz a hencegéstől kezdve a panaszkodáson át a beszéltetésig. És nem, nem arra vagyunk kíváncsiak, hogy ki mit tenne velünk az ágyban, vagy mennyire szépek vagyunk. Ennyi "letámadás" után tudjuk mi azt nagyon jól, csak azt nem, hogy emberként mit érünk.
Lehet hüledezni, hogy valaki nem talál ennyi idősen kapcsolatot. Találnánk, de az nem lenne normális. Nekem pedig társra van szükségem, aki nem hiszi azt, hogy elköteleződni unalmas, vagy "gáz", és azt sem, hogy egy nővel nem lehet értelmesen beszélgetni. Nekem olyan férfi kell, aki mellett biztonságban érzem magam, és figyel rám, arra, aki vagyok, ha már én is rá. Ilyen pedig nem lesz azok között, akik a külsőm miatti nagy nyálcsorgatásban nem is tudnak mit mondani, csak annyit, hogy "am mizu?". Nem sok ember tud egy kapcsolatban hozzátenni a másikhoz, és előrevinni, okkal tart sok fiatal a kapcsolattól, mert valóban pokoli hátráltató tud lenni, ha valaki csak érzelmileg élősködik rajtad, talán másképp is, és vállat von azon, hogy miben mennyi munkád van. Elvégre is, a lényeg neki csak annyi, hogy a barátnője jól néz ki, és esetleg kedves vele/jó az ágyban/kiszolgálja az igényeit. Ilyen férfi sok van. Nő is. Olyan nincs, aki a másikat felkarolja és kellően erősek ahhoz mindketten, hogy húzzák egymást előre, hátráltatás helyett. Sem képességek szintjén, sem érzelmileg.
Sajnálom, ha ezek után sem evidens, hogy miért van egyedül egy olyan nő, akinek szerintetek "bárkije lehetne". Ránézésre igen. Viszont az alap igényeinket, amiket mi tudunk nyújtani, nem igazán látjuk viszont azok között, akik valaha érdeklődnek irántunk. Akikben meg lenne potenciál, azok meg a sok paraszt miatt azt hiszik, hogy semmi esélyük (mert nekik van eszük felmérni az ilyesmit, és van önkritikájuk), és azért nem nyitnak felénk. Nagy ritkán esetleg működik másképp, ha nem azért ismerem meg az illetőt, mert számára vonzó nő vagyok, hanem mert van közös ismerősünk, vagy látott már belőlem bármit a külsőm mellé, ami tényleg én vagyok, és nem csak az adottságaim. És nem, nem öltözöm "úgy", és nem teszek fel "olyan" képet. Megy ez a szánalmas bombázás anélkül is, hogy provokálnánk, csak érdemi eredményt nem hoz nekünk. És akkor még a különlegesen szép nőkről nem is beszéltünk. Én személy szerint nem sorolom maguk közéjük, csak szimplán dekoratívnak tartom magam az átlaghoz képest. Mégis ez megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!