Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne ismerkedni? Csak nekem nem megy? (21/N)
A gondom egyrészt az is, hogy kimaradtak a nagy diákszerelmek, így nincs nagy tapasztalatom.
Már lassan 3 éve vagyok fent a fővárosban, egyetem (meg munka miatt régebben), de így sem jött össze semmi sem.
A szakom inkább lány többségű, a netes (igen, tinder) próbálkozás egy kudarc.
Voltam bulizni is (pedig nem teljesen az én világom), de hát az meg egy másik katasztrófa volt.
Van erre valami bevált módszer, vagy kezdek egy zárdákat keresni? :)
#20 ne varjatok csodat neten se, egyik tarskereson se, ha kiraktok ket kepet magatokrol es kiirjatok h beszeltek magyarul. Aki meg esetleg ir egy tok jo adatlapot arra meg nem lehet rairni, a nokmeg ugye elvarjak, h a ferfi irjon eloszor :) Erdekes dolog ez.
Beszelgetni akar a masik nem? Aaaaa, kizart dolog, tuti csak megdugni akar - gondolhatja ezt a no :)
"Az, hogy valakinek van 2000 matche Tinderen, vagy írkálnak rá random Facebookon, vagy leszólítják az utcán, nem jelent semmit"
Dehogynem jelent. 2000 emberből szinte 100%, hogy van 1-2-akárhány normális. A probléma itt az, hogy az óriási kereslet, amely egy ilyen korú lány iránt mutatkozik, negatívan hat rátok. Oké, tegyük fel, match van, szóval elsőre tetszik a srác. Utána viszont az van, hogy produkálnia kell magát; olyan "pick up line-t" kell találnia, ami felkelti az érdeklődéseteket. "Ne legyél unalmas!", írja sok-sok lány a Tinderen. Ez — ilyen mértékű konkurencia mellett — sokszor szinte lehetetlen. Jó, néha beletrafál az ember, de gyakran ez a szűk keresztmetszet. Nyilván 2000 emberrel nem lehet elbeszélgetni, nem tudsz mindenkit megismerni. De akkor miért is van 2000 match-ed?
Rosszul csinálod. Szép, fiatal lányként folyamatos "utánpótlásod" van kérőkből. Ha növeled a beszélgetőtársaid számát, mert minél gyorsabban kapcsolatot szeretnél, azzal pont az ellenkező hatást éred el. Egyre kevésbé tudsz egy-egy emberre figyelni, egyre inkább a másik "felszedési" technikájára hagyatkozol mint szűrőre. Aztán csodálkozol, ha csak hülyékkel beszélgetsz.
Ugyan srác vagyok, szóval nálam viszonylag kevesen próbálkoznak, de mivel nekem is igényem van egy normális társra, tudom magamról, hogy elég sok lányt kell megismernem, amíg végre akad egy megfelelő. Magyarul elég sok lánynál próbálkozom. Felállítottam egy módszert, amely alapján szelektálom a lehetséges jelölteket. A teljesség igénye nélkül: először nyilván azt nézem, hogy tetszik-e a lány. Ha ez megvan, és elkezdünk beszélgetni, akkor a helyesírás, szókincs alapján belövöm, hogy mennyire értelmes, művelt az illető. A harmadik lépés, hogy kiderül, mennyire érdeklődő. Nem azt várom, hogy 24/7 velem beszélgessen, a macskám születésnapját is megkérdezze. Viszont ha elvárja, hogy én egyoldalúan szórakoztassam, ő pedig max. tőmondatokban reagál, vagy még úgy sem, akkor az felejtős. És tök mindegy, hogy azért, mert egy bunkó, vagy esetleg rendes lány, de én vagyok az 1337. match-e. Ha nem képes normálisan beszélgetni velem, akkor hagyom. Nyilván nekem, férfiként sokkal "aktívabb", ezért fárasztóbb egy új, normális lányt találni beszélgetésre, de megoldom. 21 éves budapesti nőként ha valaki nem tudja ugyanezt megoldani a másik nemmel, akkor az valamit rosszul csinál. Ennyi.
Meglepő, hogy még ilyen szinteken is megy az áldozathibáztatás. Az emberekben túl erős még az igazságos világba vetett hit ahhoz, hogy belássa, mennyi a tróger, és mennyien találnak az emberre indokolatlanul is.
Nem, nem csak az van kinn, hogy beszélek magyarul. Képes voltam megfogalmazni 2 sor általános leírást arról, hogy mit tanulok, hol élek, mit szoktam csinálni szabadidőmben és milyen nyelveket beszélek, a magasság mellett, elvégre is az Tinderen mindenkinek a legfontosabb... És mellé ott van egy 6 soros szöveg arról, hogy mit is keresek ott, és milyen beszélgetést várok valahol a másiktól olyan értelemben, hogy méltasson már igényes üzenetre, mert én is csak akkor fogom méltatni, elvégre is, nincs időm minden sablonbeszélgetést fenntartani, igazából türelmem sem. És megéri normálisan közeledni, mert viszonozni fogom. Ennyi van kinn. Ehhez pedig tartom is magam. Ehhez képest rám írnak emberek, hogy "szex?" "mit tanulsz?" "milyen magas vagy?"... El sem olvassák a legtöbben a leírást, minden arra az 5-6 képre megy, ami ott van, azt is inkább fikázzák, hogy biztos husi vagyok, azért teszek ki csak az arcomról képet, meg jól beöltözve. Fantasztikusak tudtok lenni. Fantasztikusan megalázóak.
Az, hogy én hogy nézek ki, nem jogosít fel senkit semmilyen viselkedésre mindaddig, amíg normálisan viselkedek. Az sem jogosítana fel, ha kihívóbban öltözködnék, és számomra meglepő, hogy a nemi erőszakot elkövető férfiak többsége azért követ el erőszakot, mert hisz benne, hogy ez a nő hibája és hisz a felmentésben, hogy jogosan tette, amit tett, mert a nő állítása szerint a megjelenésével provokálta őt. És nem áll olyan távol ez attól, amit néha az ember üzenetben kap a vonzó külsőre. Amíg ti elhiszitek azt, hogy ez a nő hibája, és hogy a nő késztet titeket arra a megjelenésével, hogy tárgyként kezeljétek, addig nincs miről beszélnünk. Én pedig beszélgetnék. És beszélgetek is azzal, akivel lehet. Nem, azzal nem lehet, akinek érződik a sorain, hogy hülyének néz és csak beszéltetni akar, meg kérdezget. Az sosem volt és sosem lesz kölcsönösen élvezhető kommunikáció, én pedig hiába érdeklődöm és reagálok a másik válaszaira normálisan, ha fordítva ezt nem nyújtja. Értelemszerűen nem is látom esélyét arra, hogy egy ilyen illető valaha a "társam" lesz. Ahhoz más szintű kommunikáció kellene.
Nos, a cél az, hogy normális emberrel ismerkedjünk, nem? Ha ezek után gyártósornak minősül, hogy az illető tetsszen, tudjon helyesen írni, illetve minimálisan érdeklődjön, akkor igen, itt tartok. A pick up line-nál meg nem azért maradok meg, mert nekem annyira tetszik ez a szokás, hanem mert sok lány elvárja. Konkrétan ez a második leggyakoribb kiírás a "minek like-olsz, ha aztán nem írsz" és a "legyél minimum n centi" között. Igen, mindenki bemutatkozását elolvasom.
Ha elfogadjuk, hogy egy a férfiak és nők között ugyanolyan valószínűséggel fordul elő egy normális ember (ha pedig ezt nem fogadjuk el, akkor gonosz szexisták vagyunk), akkor ebből egyenese következik, hogy a több beszélgetőpartner Tinderen egyenlő a jobb esélyekkel. Az, hogy te mit kezdesz vele, csak rajtad áll. Az ismerkedés soha nem abszolút értelemben vett könnyű vagy nehéz, ez mindig relatív: máshoz képest milyen. Márpedig egy fiatal nőnek sok száz "kérővel" könnyebb, mint egy fiatal férfinak.
Természetesen rengeteg a hülye, ezt aláírom. Ismerkedni mindenkinek nehéz, aki egy kicsit is igényes. Viszont valakinek könnyebb, másoknak nehezebb.
mi az, h áldozathibáztatás? mondta vki, h menj a tinderre ismerkedni?
én másik ilyen hülye oldalon vagyok fenn, semmi értelme úgy érzem, néha jó megismerni más típusú embereket, vagy ugyanolyan hülyéket, mint én, de kapcsolatra nem jó, sőt erre se, h beszélgessek ott bárkivel is, ugyanis havi egy, ha visszaír és azzal se lehet dumálni. :)
egyáltalán nem támadtam az ottani "áldozatokat" (mintha vmi vadászat lenne ez, ahol felkínálják magukat, h engem lőjetek :D).
a %-okból lejön, h melyik tábor van itt többségben azért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!