Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok! Mi a véleményetek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Mi a véleményetek egy olyan pasiról akinek évek óta nem volt barátnője? Nem megy neki az ismerkedés, sehol se tud ismerkedni! Annyira béna azt se veszi észre kinél lenne esélye.

Figyelt kérdés
2017. jan. 17. 22:37
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Honnan tudod,hogy nem volt ? Honnan tudod,hogy nem egyéjszakás kalandokban van része ?
2017. jan. 17. 22:38
 2/7 anonim ***** válasza:
45%
Mert mondjuk ő a kérdező? :D 1#
2017. jan. 17. 22:41
 3/7 anonim ***** válasza:
23%
Uhh,nagyon este van 2-es,nagyon este.... ez ciki.. hát öhm így egyébként nem alkotok ez alapján véleményt
2017. jan. 17. 22:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Semmi.Ha nagyon unja a helyzetét majd bele fog húzni.....
2017. jan. 17. 22:46
 5/7 anonim ***** válasza:

Én ilyen pasival jöttem össze, bár ő nem volt béna, csak sokáig volt magányos így picit zárkózottabb lett, de nem volt ebből gond.

Honnan tudtam, hogy nem voltak egyéjszakásai? Hétköznap este nehezen lettek volna a kis faluban ahol lakik, péntek-szombat este meg mindig haveromnál gangelt, ahol én is megismertem (én voltam az egyetlen lány a társaságban, szóval ott tuti nem feküdt le senkivel amíg össze nem jöttünk :D )

2017. jan. 17. 23:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Az zavarna (bizonyos kor felett), ha egyáltalán nem volt még kapcsolata.

Az, hogy valakinek pár évig nincs, számos oka lehet. Például hogy nem kapcsolatfüggő, nem áll össze bárkivel.

Nem önmagában nézem a tényt, hanem a teljes képet árnyaltan. Amikor a párommal összejöttem, előtte évekig nem volt kapcsolata egyikünknek sem. Viszont én akkor a páromon azt érzékeltem, hogy nem siránkozott, hanem igyekezett tartalmasan kitölteni az életét egyedülállóként is. Voltak céljai, hobbijai: volt élete, nem függött a boldogsága attól, hogy van-e valakije.

Emellett pedig ismerkedett (mértékkel), de nem ragadt le bárkinél. Ha valakivel nem volt meg a közös hullámhossz, hát lépett tovább.

Nekem ez így nagyon is szimpatikus volt.

2017. jan. 18. 14:04
 7/7 veinig ***** válasza:
Azt, hogy valószínűleg meg fog becsülni. Én is ilyen voltam anno. Minden csaj kiröhögött, elküldött a francba. Aztán találkoztam egy olyannal, aki nem hülyének és bénának nézett. 20 éve vagyunk együtt, van két gyermekünk, és boldog házasságban élünk. Ja, és nem ő volt az első nő az életemben, csak ő volt az első, aki úgy érezte, érdemes értünk"küzdeni".
2017. jan. 18. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!