Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti mit mondtok vagy csináltok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit mondtok vagy csináltok, ha egy clubban a táncparketten meg akartok ismerkedni egy lánnyal?

Figyelt kérdés
2017. nov. 17. 12:14
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Utolsó, szórakozóhelyen nem, interneten nem, tudod még valahogy szúkíteni a lehetőségeit annak akinek máshogy (sem baráti társaságban, sem munkahelyen) nincs lehetősége?
2017. dec. 9. 12:36
 12/25 anonim ***** válasza:
Tanulj meg olvasni a sorok között és nem mindent abszolút kijelentésnek venni, utolsó.
2017. dec. 9. 12:50
 13/25 anonim ***** válasza:
Jó, én a szórakozóhelyes ismerkedésnél a normális (#3-mas válaszoló) módszeréből indultam ki, de a #10-es meg egy rossz tapasztalatt miart zárja ki az egész szórakozóhelyes ismerkedést...
2017. dec. 9. 12:58
 14/25 anonim ***** válasza:
Pont erre gondoltam. Egyesek mindent abszolút kinyilatkoztatásnak vesznek, csak azért, mert egy nő - korábbi rossz tapasztalatok miatt - épp nem kedvel egy adott ismerkedési formát.
2017. dec. 9. 13:01
 15/25 anonim ***** válasza:

Amugy szorakozohelyen nagyon lehet am ismerkedni. Hangis van, mindenki ittas... Azert ez eleg szegyen, hogy itt kell, ilyen korulmenyek kozott ismerkedni. Munkahelyen meg azert ne, mert neked fog egni utana a pofad, hogy aki elutasit, vele kell meg minden nap talalkoznod.

Nem is ertem az ilyeneket, nektek mar az, ha felkeltek, mar azert tortenik, hogy part talaljatok? Egyedul nem tudtok elni?

2017. dec. 9. 13:19
 16/25 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, aki ide ír nagy részének még nem volt része ebben és sokan már 30 körül járnak, sok vele egykorú már szexelt vagy 1000x az óta...

Most csak maradjunk ennél.... szerinte neked ennyi idősen, főleg hogy tudod, hogy normálisan ez az embereknél jóval előbb megtörténik nem hiányozna? És ez csak a lelki része.... még ott van a folytonos vágy is ez amit nem tudsz kikapcsolni és ahogy telnek az évek egyre jobban hiányzik

Persze ott van a másik lelki része is az egésznek,hogy nem hogy társad nem volt még öleli sem öltél szinte senkit,

sosem vagy szinte sosem volt alt, hogy úgy jó igazán jó szorosan megöljétek egymást valakivel kölcsönösen vonzódtok egymáshoz?

Tudod milyen szar másokat ölelkezni látni és közben az érezni, hogy az egész olyan mint egy lehetetlen küldetés?

Ha meg tenni akarsz érte akkor egyeseke mindenbe belekötnek és megpróbálják lelombozni az ember kedvét...

Az igazság meg az, hogy bárhol lehet ismerkedni, ha szerencséd van és találsz rá valaki aki épp vevő rá. De a csajoknak mázlijuk van és válogatnak a listából, persze ha sorozatosan olyanok jönnek aki nem jön be nekik akkor felháborodnak, és nem tetszik nekik, hogy emberszámba kell venni őket is....

A másik dolog ha aktívan akarsz ismerkedni, akkor csakis a bulik jöhetnek szóba és esetleg kifejezetten ilyen ismerkedés célú rendezvények....

Egyéb tevékenységekben való részvétel csak ismerkedés szempontjából csak ostobaság és idő pazarlás... ott jobb ha nem keresed a párodat, mert magadnak és a tevékenységnek is csak ártasz... itt csak lassú barátkozás jöhet szóba és persze ha kiderül, hogy hüüü de jól megértitek egymást lehet belőle több is...

De most komolyan aki képes itt rinyálni, hogy hü de hiányzik már valaki mert már 5-10 éve vagy sosem ölelt nőt akkor ezek közül kinek lenne türelme a csak barátkozáshoz és nem bolondulna meg ha hetek múlva derülne, ki hogy akivel hü de jól megérti egymást párkapcsolatban él...de nem kerültek szóba a kapcsolatok mert nem tartozott a hobbi témájába...

Aki ide ír annak instant megoldásra van szüksége és instant megoldásokban gondolkodik.

Vagyis mi a legeredményesebb módja annak, hogy nőt fogjak úgy, hogy nem néznek ki érte. = klub / diszkó

Egy tánc csoportban táncot tanulsz és mész akivel be osztanak vagy aki sorra jön.

Egy diszkóban voltaképpen ahhoz mész oda akihez akarsz és a fülébe súghatsz valami szépet (na jó nem túl romantikus de kiáltasz mert másképp nem fogja meg hallani)

de ekkor közben már megérinted a vállát is közel hajolsz és ezzel be kerülsz kicsit az intim szférájába is és érzed az arca melegét is az arcod bőrén.

Persze itt is vannak kik szerényebbek és vannak azok akik merészebbek, vannak olyanok is akik lazábban fogadják és olyanok akik tolakodásnak.

Ha kapcsolat nem is lesz belőle de egy szorosabb tánc csípőre és vállra tett kézzel, szerintem felér egy szexel, és erre a legjobb esély itt van. Tánckurzus ott szerintem nem veszik, jó néven ha azért mész mert csajokat akarsz ölelgetni. De itt azért mész oda mert teszik, vonzó és a közelébe akarsz lenni, és ha itt a lány elfogadja a táncot akkor abból már érezheted, hogy valaki ember számba vesz és még lehet be is jössz neki valamennyire vagy valamiért esélyt adott rá, hogy bizonyíts.

Ezt ilyen instant módon sehol máshol nem tudod megtenni....

Azt hiszem erre az állapotra és az utolsó válaszra reagálva az a legjobb példa ha aztmondom

Kevés kajával pl. legyen tablettás kaja amibe benne van a táplálék lenyeled egy pohár vízzel nem fogsz éhen halni

de ha napok óta nem eszel k***ra éhes leszel és gyötörni fog nap mint nap az éhség, éhen halni nem fogsz

de szenvedni az éhség érzésétől igen.... és ez mindenben gátol

hogyan gátol ? próbáltál már egy vizsgán úgy koncentrálni, hogy rohadtul kellet szarni vagy pisilni de ha kimentél volna nem folyathattad a tesztet ?

Valami ilyesmi az egész ott van a dolog amire van megoldás de esetedben épp nem használható ezért szenvedned kell és persze minél tovább tart a szenvedés annál jobban fáj és annál jobban mindet bevetsz, hogy változzon már valami mert nem bírod tovább.

Na jó lassan zárlatos lesz a billentyűzetem egyik viccesebbre... (nehéz ezeket így be ismerni, hogy mennyire függ az életem és életkedvem attól, hogy megölel egy lány vagy nem).

https://www.youtube.com/watch?v=EXFsz1V5s18

2017. dec. 9. 14:42
 17/25 A kérdező kommentje:
egyik = vegyük
2017. dec. 9. 14:46
 18/25 anonim ***** válasza:

"Nem is ertem az ilyeneket, nektek mar az, ha felkeltek, mar azert tortenik, hogy part talaljatok? Egyedul nem tudtok elni?"

Ja végül is, lehet élni barátok nélkül is, lehet élni CSALÁD nélkül is, pláne lehet élni elismerés, önbecsülés, magabiztosság nélkül is. Ha akarod, próbáld ki! De akár lefelé is mehetünk a Maslow-piramison (pl. fizikai biztonság nélkül, munka nélkül, sőt konkrétan a szex a piramis legalsó szintjén van), hogy mi nélkül lehet még élni, lehetni lehet. Csak nem érdemes...

A kérdezőnek meg igaza van...

2017. dec. 9. 17:58
 19/25 anonim ***** válasza:
Nem a szex van a piramis alján, hanem az orgazmus/kielégülés, de mindegy. Aki ennyire remeg a p.nciért, menjen inkább prostizni, aztán kitisztult fejjel akarjon csak emberek közé menni és valódi, tartalmas kapcsolatokat kialakítani.
2017. dec. 9. 18:01
 20/25 A kérdező kommentje:

egy prosti nem fog senkinek sem önbizalmat adni,

sem egy olyan lány aki csak azért kellene mert hű de nagyon kellene egy punci sosem, voltam olyan, hogy csak a szexért akarjak valakit.....

De ha egy olyan nővel vagy aki elfogad / téged akar és te is őt az már más. Bár amennyire hozzá szoktam a magányhoz és, hogy nem kellek senkinek sem,

sokszor meglep és le fagyaszt az amikor emberszámba vesznek táncolnak velem. Olyan mintha csak egy szép alom lenne, vagy mintha hazudnának és próbálod keresni gondolatban a turpisságot. A szar, hogy ettől az érzéstől nem kőnyű megszabadulni... elmantrázhatsz 1000 pozitív állítást magadról... és felpörgetheted az önbizalmat, de éles helyzetben elő jön a kis gonosz önsorontó hang vagy érzés és bebeszéli, hogy ez túl szép, hogy igaz legyen.

Szerintem ennek legyőzésére, valóban meg kell tapasztalni, azt hogy valóban kellesz valakinek anélkül, hogy valami haszna lenne ebből.

Itt most nem egy italról vagy kávéról beszélek, hanem, hogy fizetős és gold digger kizárva, azok nem adnak önbizalmat és igazi szeretetet, törödést ők csak önmagukkal törődnek és egyedüli törődés amit igényelnek az a pénz. Tehát duplán rossz, te sem kapod meg amit kapni szeretnél és úgy igazán te sem tanulod vagy szokod meg kifejezni azt amit meg kéne tanulni kifejezni normálisan ha meg is akarsz tartani valakit.

Azt, hogy hogyan is fejezem ki, hogy fontos nekem valaki? Legalább 1000x gondolkodtam rajta..az még kimerÍtene vagy 1000 kérdést itt.

akihez odamegyek az azért van mert teszik, s az hogy lesz-e belőle valami az nem csak egy embertől függ,

részemről meg van a nyitottság...az, hogy nem vagyok egy dörzsölt róka ki minden nőt hamar felszed az más kérdés...

miért ne lehetne egy tartalmas kapcsolatot szórakozó helyről indítani? a szüleid annak idején talán nem jártak szórakozni egyszeresem ?

falusi nagyszülők talán szimplán fonni jártak a fonóházakba :P vagy ismerkedni és csak véletlenül pottyan le az az orsó ?

miden kornak meg vannak a maga hóbortjai és felkapottabb dolgai bizonyos célokra :P

Ha mindkét fél nyitott akkor szerintem akár egy bevásárló központ WC jének előteréből is elindulhat egy kapcsolat, ...kitudja épp ott a WC-k bejárata előtt varja az egyik csaj a barátnőit akikkel vásárol és te épp mennél be a férfi wc de leszólítod a lányt mert meg teszik, vagy klasszikus kávéra hívod, vagy mert jönnek az ünnepek, tanácsot kérsz, hogy honnan vegyél női sálat vagy kesztyüt :P ajándékba a húgodnak. (Mai lányokat ismerve nagy valósznüségel és halál félelemmel elmenekül mert nem tudja mi a szándékod.)

Pedig csak nyitottnak kellene lenni és innen is egy igazi és tartós kapcsolat indulhatna ki.

2017. dec. 9. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!