Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most már meg szeretném találni a páromat, de hol lehet ismerkedni? 20/L
Sajnos 19 éves koromig zárkózott voltam, mert el voltam hízva, de lefogytam 65 kilóra és rengeteg az udvarló viszont valamiért nem jön össze. Sose volt még senkim.
Még az sincs, hogy túl nagyok az elvárások, mert udvarolnak ilyen tipikus jóképű izmos férfiak is és ha nem fognak meg a belső tulajdonságai akkor nem érdekel a külseje se.
Csak személyiség számít.
Éppen ezért bugyutaság a külsőre fogni az elvárásaidat, miközben szellemi szintű elvárásaid vannak. Feléjük túl nagy. De magadhoz, hogy hű legyél magadhoz, nem nagyok.
Várj megfelelőre, mindenhol ismerkedj.
Olyan, mintha egy időponthoz kötnéd a pártalálást. Majd megtalálod, ha 5 év múlva, hát 5 év múlva. Ismerkedj, bőven ráérsz még a borzasztóannagyszerelemre! Ismerkedj meg az egyikkel minden tét nélkül, ne azt keresd benne, hogy "ő lesz a párom". Ne elvárásod legyen, hogy hol a "párom"? Legyél szerelmes, vki csak beindít a sok jelentkezőből!
Megértelek, hiszen pl. 3 éve még gondolni sem gondoltál arra, hogy leszel valaha 65 kg? És? Lettél. Most már megvan az esélyed, ne rontsd el azzal, hogy belefásulsz, mert még mindig nem találtad meg a párodat...
Aki vékonyka, csini, az pl. 15 éves korától kezdi a "hol a párom" sztorit. Te most kezdted el, van még pár éved, legfeljebb később kezded el, de normálisabb is leszel.
és nem utolsósorban, grat a 65 kg-hoz! :))) Gyönyörű ruhák vannak a boltban a 65 kg-oknak!
Ki a rákfene jár könyvtárba. Moziban hol ismerkedsz, meséld már el? Beülsz nézel egy filmet, kijössz. Ja vagy a pattogatott kukoricásnál? Akkor ennyivel már a tescoban is tudsz a pénztárnál, és még olcsóbb is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!