Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most már meg szeretném találni a páromat, de hol lehet ismerkedni? 20/L
Sajnos 19 éves koromig zárkózott voltam, mert el voltam hízva, de lefogytam 65 kilóra és rengeteg az udvarló viszont valamiért nem jön össze. Sose volt még senkim.
Még az sincs, hogy túl nagyok az elvárások, mert udvarolnak ilyen tipikus jóképű izmos férfiak is és ha nem fognak meg a belső tulajdonságai akkor nem érdekel a külseje se.
Végeredményben bárhol, még akár egész abszurd szituációk is kialakulhatnak. Én például a gyrososnál ismertem meg egy lányt, sikerült elég csunyán leennie magát, segítettem neki néhány zsepivel, aztán elkezdtünk beszélgetni, majd úgyis egy irányban tartottunk együtt mentünk egy darabig, majd elhívtam kávézni hétvégén.
Vagy a jelenlegi párommal egy online stream (twitch) alkalmával ismertem meg elkezdtünk hülyülni a chaten aztán folytattuk az egészet privátban.
Szóval fel a fejjel nem kell leirnod magadat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!