Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok/nők ti nem akartok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők ti nem akartok ismerkedni? Mi az oka?

Figyelt kérdés

23 éves srác vagyok. Kedves, őszinte, "aranyos", odaadó, céltudatos, törődő. Jó nem egy jóképű srác, de nem gondolom hogy minden a kinézet. Sőt!

Lányok/nők kíváncsi vagyok a véleményetekre, a gondolatmenetetekre.

A kérdés: inkább egy "jó képű" srác aki nem kedves, bunkó, nem érdekled stb stb, vagy inkább egy olyan srác aki lehet hogy nem jóképű, de lelkileg és emberileg nagyon sok mindent tudna adni (mint pl. én)? És miért ő a kettő közül?

NEM társkeresési szándékkal tettem fel a kérdést, de természetesen szívesen veszem az ilyen jellegű közeledéseket, privát üzeneteket.

Köszi a válaszokat.

23/F :)

2018. máj. 9. 06:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"Komolyan azt gondolod, hogy egy értelmes, komoly, felnőtt nő (értsd: nem egy primitív pitsa) egy büdös, erkölcstelen tahót fog választani egy olyan férfi helyett, aki kedves, odaadó és törődő?"

Nem gondolom, hanem tudom.

2018. máj. 9. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!