Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Titeket mennyire befolyásol a facebook?
Mármint ezalatt azt értem hogy ha rátaláltok egy szimpatikus személyre adatlap alapján akkor ti nézitek azt hogy mennyi like-je van a képeken meg hány ismerőse? szóval ha mondjuk kevesebb mint 400 ismerőse van akkor változtat azon a tényezőn hogy ne jelöljétek be mégsem vagy ismerjétek meg, írjatok rá?
Kíváncsiságból teszem fel a kérdést mert már ma a virtuális életet is figyelembe veszik átlagban.
Véleményem szerint én jobban örülök hogy ha egy nőnek nincs olyan sok ismerőse ("ismerőse"). Meg úgy gondolom hogy egy normális ember nem a facebook-on éli az életét vagy az alapján ítél, illetve ott tereget ki mindent naponta tesz fel képet kiír mindent hogy mi történt vele..stb 21/F
Én a Facebookot ismerősökkel való chatelésre használom, illetve arra, hogy ne kelljen regisztrációkkal szenvednem minden oldalon. Emiatt kb semmit nem posztolok, hogy ne éljenek vissza vele, és kb 200 ismerősöm van, tényleg ismerem is őket. Barátommal se "járunk ott" hivatalosan együtt, attól még együtt vagyunk... Engem a fb egy ideje nem izgat, csak egy eszköz.
27N
512 db ismerősöm van, és pont letojom a facebookot.
Nem vagyok ismerős gyűjtögető ember, nem jelölgetek mindenkit, aki rám köszönt, idegneket pláne nem jelölök vissza.. De tény, hogy nem szoktam törölgetni az ismerőseim közül, én meg ezt sem értem, minek.
Aki zavar/nem érdekel, unfolloztam már rég.
Posztolni pár havonta egyet szoktam kb. Nem is az emberek posztajit követem knkrétan, hanme cikekket, viccoldalakat. Páromnak csak a messenger van meg, fb-t törölte pl.
Ja és ha valaki soakt posztol (majd minden nap kb, nekem tasztíó. A ppolitizálás szintén. A napi idótaságok, semmitmondó dolgok megosztása szintén.
N
Róalmpl szinte semmit nem látnak( likolt dolgok, posztok, semmit), amíg ismerősök nem leszünk valakivel. Sőt, igazából azt, hogy hány ismerősöm van, még a barátaim sem látják, mert senkinek semmi köze hozzá.
Nekem úgy van 500 ismerősöm, hogy pedig nem vagyok nagy társasági ember, sokkal jobban szeretem a kevés, de minőségi kapcsolatokat, tök idegeneket eleve nem jelölök vissza, vagy aki egyszer rám köszönt. ( az igaz, hogy törölgetni viszont nem nagyon szoktam az ismerősöket). Ráadásul sztem 1 kezemen meg tudom számolni, hány embert jelölök saját magam be egy évben..
Ez nem akkora szám, de 7-800, illetve efelett már valóban sok nekem is, mert ezek több része csak idegen..
40 ismerősöm van és soknak tartom, de nem igazán érdekel az egész facebook
Pedig én is sokat vagyok virtuális világban, de ez a része sosem fogott meg igazán
Az meg, hogy ott nézegessek magamnak pasikat... viccnek is rossz. Nem érdekel kinek milyen a profilja, engem az emberek lelke jobban érdekel, és az a lélek, ami számomra szimpatikus, úgysem él ilyen alacsony színvonalú közösségi oldalakon. Egy embert nagyon is befolyásol a közösségi média, 20 perc beszélgetés után rá lehet jönni, hogy valakinek milyen a profilja, anélkül, hogy meg kéne nézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!