Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megpróbáljam felvenni vele a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megpróbáljam felvenni vele a kapcsolatot? L

Figyelt kérdés

Udvarolt egy pasas egy évvel ezelőtt. Ő lett volna nekem az első és lassan de biztosan akartam belemenni. Neki úgy jött le feleslegesen csinálja ezért nem írt többet. Hagytam majd jön másik. Azóta ismerkedek, de semmi. Vele egyszer találkoztam de már akkor megindított bennem valamit. Keressem vagy ne? És mit mondjak?

Ő 29 éves.

2018. máj. 14. 14:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hát, most mit mondjak neked, kedves kérdező, nem akarlak lelombozni, mert lehet csak velem van ez így.

Mindenképp írj rá, mert tényleg nem veszthetsz.

De, magamból kiindulva:

1. van annyi büszkeségem, hogy ha egyszer lepattintanak, majd nincs ló, jó a szamár elvén újra keresnek, akkor én pattintsam le az illetőt

2. nem kezdek olyan lánnyal, aki "éretlen" és nem tudja eldönteni mit akar, csak egy év után jön rá :D én 27 vagyok, a srác meg 29, szóval hasonló módon gondolkodhat érettség terén

És bármennyire is "gáz" szerinted ha te udvarolsz (bár nem írtam, hogy tedd azt), végülis te rontottad el a helyzetet, most mit vársz, hogy ő nyomuljon?

Szerintem neked kell kérdezni, ráírni, keresni, érdeklődni, aztán majd úgyis kölcsönössé válik, meg hát meglátod az első reakciókból, hogy mennyire tudta "lerakni" a dolgot egy év után.

2018. máj. 14. 15:42
 12/12 anonim ***** válasza:
53%

Elég szánalmas, az a magyarázkodás, hogy biztos nem fogja érdekelni, és meghatni hogy neked ő lesz az első!

Kérdem én azokat akik ilyen “bölcs” trágya választ préseltek ki magukból mire alapozzák? Ismerik őt személyesen? Esetle általánosítanak? Mert ez esetben szintén azt tudom mondani, hogy baromság amit írtak. Mivel én is 29 vagyok, számomra igen többet jelent egy érintetlen lány, mint aki “bejáratta” magát másokkal. De a kor előrehaladtával egyre érettebbé válik az ember, ki milyen szinten ez változó...

2018. máj. 14. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!