Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megpróbáljam felvenni vele a kapcsolatot? L
Udvarolt egy pasas egy évvel ezelőtt. Ő lett volna nekem az első és lassan de biztosan akartam belemenni. Neki úgy jött le feleslegesen csinálja ezért nem írt többet. Hagytam majd jön másik. Azóta ismerkedek, de semmi. Vele egyszer találkoztam de már akkor megindított bennem valamit. Keressem vagy ne? És mit mondjak?
Ő 29 éves.
Ahogy az első írja: egy próbát megér. Ha tudod,hogy még független mi veszítenivalód van?
Legyél egy kicsit bátrabb. Nem kell rögtön a szexre gondolni, de találkozzatok, ismerkedjetek, és beszélgessetek. Ezt Te is kezdeményezheted olykor-olykor.
Itt mindenki a szexre gondol? Nem a arról beszél a kedves kérdező, hogy túl lassú volt az ismerkedésben, ezért a csávó azt hitte, hogy komolytalan?
Velem is volt hasonló szitu, már azt hittem, hogy az a lány írt ide :D
Szóval szerintem ez így elég esélytelen, habár én örülnék, ha rám írna az a lány, akivel anno ismerkedtem, de nem biztos, hogy félre tudnám tenni, azt, hogy akkor kvázi le se szart...szóval nagyon kéne tepernie hozzá, hogy komolyan vegyem, de semmi sem lehetetlen, szóval egy próbát megér!
#8 Most elbizonytalanítottál.
Nem vennéd komolyan csak ha teperne?? Hogy teperjen? Gáz lenne ha én udvarolnék. Vagy ebben a felállásban már csak így lehet? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!