Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Zavarna titeket az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Zavarna titeket az alábbi szituáció? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Ha egy férfinak 2 autója lenne, egy sportosabb, vagy akár egy amerikai oldtimer, amiket hétvégén, jó időben használna, és egy rozsdás, műszakin évek óta erőszakkal áttolt 570 ezer kilométeres Suzuki Swiftje?

Munkahelyre tömegközlekedéssel jár, a Swifttel pedig néha elmegy bevásárolni, vagy a szüleit/távolabb élő barátait látogatja.

Ez zavarna titeket?

2018. máj. 13. 14:43
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

20 már leírtam, ez egy Swift. Nem lehet tönkretenni a motorját.

Egy kis rozsda meg még senkit nem zavar.

2018. máj. 14. 11:00
 22/25 anonim ***** válasza:

Akkor miért kérdezted meg, hogy zavar-e ha azt mondod: “Egy kis rozsda meg még senkit nem zavar.”

Akkor mi a kérdés? Vagy mi a jó válasz? Igen zavarna a szituáció mert a suzukid kaka. Én meg nem kakától akarok meghalni, vagy ha a pasim ha ő utazik vele akkor ő. Igazából nem is érdekel a válasz, mert végig azt nyomatod, h nem kaka és ez jó. Minek tetted fel a kérdést ? 😂

2018. máj. 14. 12:14
 23/25 A kérdező kommentje:

22 akkor mehetsz a másikkal is, ha biztosítod hozzá a drága kopóalkatrészeket.

Kíváncsi vagyok mi az a nem "kaka" kocsi, gondolom 70-80 milliónál kezdődik, vagy egy lefingott BMW.

2018. máj. 14. 14:09
 24/25 anonim ***** válasza:
Miért álljam az alkatrészed? Egyrészt van saját kocsim, másrészt már korábban írtam, hogy egy kevésbé fos állapotú swift is lehet, ami nem roncstelepre való. Bmw meg egy drága kaka 😉 Ja és nem utolsó sorban nem vagyok a nőd sem és nem is leszek. De megint ugyanoda kerültünk, mint amit előbb is írtam. Elmondtam a véleményem ami nem azonos a tiéddel és még mindig nem értem, hogy miért kérdezel meg valamit ha a válaszba csak belekötsz? Ez egy vélemény, mindenkié más. Kérdezted a vélményem, leírtam. Ez volt az utolsó kommentem szerintem ide. Nem is érted most mire szeretnék választ kapni, mert most is csak a swifted istenited.
2018. máj. 14. 15:55
 25/25 A kérdező kommentje:

24 nem istenítem, csak nem értem, minek költsek rá annyit. Ha nagyon vészes rozsda szempontjából akkor megvan csinálva, gyári motor még ennyit kibír.

Pénzt inkább ölöm a másik kocsiba.

Ha a BMW meg kaka, akkor kíváncsi vagyok milyen kocsid lehet :D Gondolom Nissan Juke vagy valamilyen 50 lóerős városi elsőkerekes szemét.

2018. máj. 14. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!