Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Zavarna titeket az alábbi szituáció? (bővebben lent)
Ha egy férfinak 2 autója lenne, egy sportosabb, vagy akár egy amerikai oldtimer, amiket hétvégén, jó időben használna, és egy rozsdás, műszakin évek óta erőszakkal áttolt 570 ezer kilométeres Suzuki Swiftje?
Munkahelyre tömegközlekedéssel jár, a Swifttel pedig néha elmegy bevásárolni, vagy a szüleit/távolabb élő barátait látogatja.
Ez zavarna titeket?
20 már leírtam, ez egy Swift. Nem lehet tönkretenni a motorját.
Egy kis rozsda meg még senkit nem zavar.
Akkor miért kérdezted meg, hogy zavar-e ha azt mondod: “Egy kis rozsda meg még senkit nem zavar.”
Akkor mi a kérdés? Vagy mi a jó válasz? Igen zavarna a szituáció mert a suzukid kaka. Én meg nem kakától akarok meghalni, vagy ha a pasim ha ő utazik vele akkor ő. Igazából nem is érdekel a válasz, mert végig azt nyomatod, h nem kaka és ez jó. Minek tetted fel a kérdést ? 😂
22 akkor mehetsz a másikkal is, ha biztosítod hozzá a drága kopóalkatrészeket.
Kíváncsi vagyok mi az a nem "kaka" kocsi, gondolom 70-80 milliónál kezdődik, vagy egy lefingott BMW.
24 nem istenítem, csak nem értem, minek költsek rá annyit. Ha nagyon vészes rozsda szempontjából akkor megvan csinálva, gyári motor még ennyit kibír.
Pénzt inkább ölöm a másik kocsiba.
Ha a BMW meg kaka, akkor kíváncsi vagyok milyen kocsid lehet :D Gondolom Nissan Juke vagy valamilyen 50 lóerős városi elsőkerekes szemét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!