Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire zavarna titeket, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire zavarna titeket, ha ilyen lenne a szituáció, hogy a párotok úgy keres 210-220 környékén, hogy egyik helyen 170 et keres napi 7 órában (irodai munka), plusz a hét minden 2. napján másodállásban éjszakázik egy gyárban?

Figyelt kérdés
2017. máj. 31. 14:57
 1/10 A kérdező kommentje:
A kérdés nőkre vonatkozik.
2017. máj. 31. 14:58
 2/10 anonim ***** válasza:
24%

Miért zavarna? Vagy nem értem a kérdést?

Nem jutna ideje magánéletre? Vagy az zavarjon hogy sok pénzt keres?

2017. máj. 31. 15:01
 3/10 anonim ***** válasza:
75%
Bíztatnám, hogy fejlessze magát és több pénzt kereshessen egy munkahellyel. Én kezdőként többet keresek egy állással, napi 8 óra, 5 nap és van szabad hétvégém
2017. máj. 31. 15:03
 4/10 anonim ***** válasza:
75%

Engem zavarna nagyon.

Abban a 2 napban tanulhatna is valamit, hogy többet keressen, vagy akár hétvégén.

Inkább keressen kevesebbet, minthogy ilyem sokat dolgozzon.

2017. máj. 31. 15:05
 5/10 A kérdező kommentje:
Nettó 210-220 nem valami sok. Vidéken jó (az vagyok), Pesten átlag. De sokaknak egy munkahelyen ez az összeg, netán több is, megadatik. Másnak meg 2 munkahely kell hozzá. Igen, a magánélet rovására megy. Kevesebb szabadidő. Plusz a heti 3 megterhelő éjszakázás. Van több ismerősöm, aki napi 8-9 órával 250 et vagy többet kap mérnökként. Persze olyan is, aki 350 et közgazdászként, de reggel 7 kor elindul dolgozni (fél 8 ra) és este fél 9 ig ott kell ülnie. Az se sokkal jobb, bár az összeg amit kap, az korrekt.
2017. máj. 31. 15:05
 6/10 A kérdező kommentje:
31 évesen hogy tanuljon? Vagy mit?
2017. máj. 31. 15:06
 7/10 anonim ***** válasza:
6.: informatikai képzés felnőtteknek
2017. máj. 31. 15:11
 8/10 anonim ***** válasza:
Teljesen ki fog készülni hosszú távon. Nem hiszem, hogy megéri, mert annyit viszont nem keres.
2017. máj. 31. 15:14
 9/10 anonim ***** válasza:
az a plusz 40-50ezer nem ér meg ennyit szerintem.
2017. máj. 31. 15:21
 10/10 anonim ***** válasza:
12%

De nagy tévhit ez az "infó képzést mindenkinek".

Valóban vannak nagyon jól kereső informatikusok, de azoknak egy egész élet tanulása benne van. Nem úgy megy az, hogy pistike beiratkozik valami éjszakai levelezőire és egyből nettó 400 ezer.

Az aki ennyit keres, annak felsőfokú intézményben megszerzett informatikus diplomája van, legalább középfokú B2 komplex és tárgyalóképes angol, esetleg német nyelvtudás is kell, pár év szakmai tapasztalat egy adott speciális versenyszféra területen, ehhez 140-es IQ kell és magas szintű matematika tudás, analitikus gondolkodással. Egész rendszereket kell átlátnod és rendszerek közötti összefüggéseket absztrakt szinteken és még sorolhatnám.

Jó nagy tévhit ez, hogy mindenki képes erre, és mindenkinek ezt kell tanulnia. Nálunk az egyetemen a felvettek 80-90%-a kibukott, akik elvégezték, azoknak is csak a 40%-a volt képes fejlesztő végnél elhelyezkedni, és sok pénzt keresni.

De majd egy mezei pocok, 31 évesen, egy gyári melós majd biztos rohadt könnyen megcsinálja :D

2017. máj. 31. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!