Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz szituáció lenne, ha az exem tesójának bevallanám h tetszik nekem?
Lassan 4 éve h szakítottam exemmel és nemrég elkezdtem beszélgetni a tesójával, nem is tudom h hogy került a középpontba, de valahogy megkapó a személyisége...
Kissé tartok a dologtól eddig ezért is nem léptem...
ki mit gondol?
én F25 vagyok ő N21
Azt a helyzetet elképzelted már, amikor a vasárnapi ebédhez hazavisz bemutatni téged is, ahol mondjuk az exed is ott lesz?
Ez a szülőktől kezdve mindenkinek kellemetlen lesz, és ha csak kellemetlen lesz, akkor olcsón megúsztad.
Persze az egész helyzet függ a körülményektől. Például nem mindegy, hogy az exeddel 3 hónapot, vagy 3 évet jártatok.
Nekem anno tetszett X, végül összejöttem a nővérével, Y-nal... ne kérdezd miért, hülye voltam. Nagyon sokáig bántam, nem tudtam magam túltenni rajta, hogy ennyire retardáltként viselkedtem. Tavaly nyáron végül odamentem hozzá és beszéltünk erről. A vége az lett, hogy nem jöttünk össze, szerintem azért, mert ugye a nővérével voltam (meg is értem igzából, hogy így döntött), de nekem hatalmas megkönnyebbülés volt, hogy tudom, hogy most már nincs esélyem, és nem kell többé a "vajon mi lenne ha" gondolattal élnem. Pár hónappal később volt azért egy cikis beszélgetés a nővérrel, de aztán túllépett mindenki a dolgon.
Ha olyan szintű a helyzet, akár meg is próbálhatod, ki tudja mi lesz belőle. Én azt mondom, jobb ezt meglépni, mint őrlődni, hogy mi lenne ha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!