Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Zavarna titeket az alábbi szituáció? (bővebben lent)
Ha egy férfinak 2 autója lenne, egy sportosabb, vagy akár egy amerikai oldtimer, amiket hétvégén, jó időben használna, és egy rozsdás, műszakin évek óta erőszakkal áttolt 570 ezer kilométeres Suzuki Swiftje?
Munkahelyre tömegközlekedéssel jár, a Swifttel pedig néha elmegy bevásárolni, vagy a szüleit/távolabb élő barátait látogatja.
Ez zavarna titeket?
#11 vagyok.
Az oké hogy te nem száguldozol, de a környezeted nem tudod szabályozni. Nekem is így volt meg az első baleseten.
Most ez persze nagyon tág téma, mert balesetre senki nem tud felkészülni, senki nem számít rá. A swiftek meg tényleg nem a legbiztonságosabb autók közé sorolható. Sőt én szinte az összes suzukit papírautónak tekintem.
De ha még a műszakija is erőszakolós az még jobban csökkenti a szememben a biztonságát. Most ha életem férfijának ez van és jó neki, nem számít. De azt nem mondom, hogy teljes örömmel ülnék bele és nem hoznám fel egy újabb autóra cserélés ötletét. Lehet az ugyanúgy egy swift is, csak jobb állapotban.
Én a leírt állapotú Swiften tanultam meg igazán vezetni, nem egy életbiztosítás, de városon belül nem gond. Viszont nekem probléma, hogy nagyon szeretek utazni, és ehhez azért időben és élvezetben nagyban hozzásegít egy "normális" autó (tudod, aminél egyáltalán csináltak töréstesztet a gyártók, meg ilyesmi :D ). Pl, ha már lassan nyár van május végén, a Balatonra egy napra leugrani semmibe se kerül a benzint és a strandbelépőt leszámítva, viszont azért végigküzdeni magad az autópályán/autóúton a 40 fokban kicsit kellemesebb egy légkondicionált autóban megtenni, mint egy kis Swiftben vagy neadjisten vonaton.
Az oldtimerek hobbiautónak okék, nem osztom azt a romantikus idealizálást, mint sokan, de el tudom fogadni, amennyiben van egy használható járműve is mellette.
A másik kocsi nem oldtimer, vagyis a kora megvan, de nem vizsgás, japán "sport" autó, de gondolkoztam amerikai kocsikon is, de ez olcsóbb volt :D
Persze ha hosszabb útra kell menni mehetünk tömegközlekedéssel, vagy az adott nő kocsijával, de én közös vételétől sem zárkózok el, ha ott tart a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!