Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Zavarna titeket az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Zavarna titeket az alábbi szituáció? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Ha egy férfinak 2 autója lenne, egy sportosabb, vagy akár egy amerikai oldtimer, amiket hétvégén, jó időben használna, és egy rozsdás, műszakin évek óta erőszakkal áttolt 570 ezer kilométeres Suzuki Swiftje?

Munkahelyre tömegközlekedéssel jár, a Swifttel pedig néha elmegy bevásárolni, vagy a szüleit/távolabb élő barátait látogatja.

Ez zavarna titeket?

2018. máj. 13. 14:43
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Egy veteranra én is vágyok regóta, ezzel nincs semmi probléma. De mellette a másik kocsi azért lehetne kicsit “újszerű” vagy nem tudom mi a pontos jó kifejezés rá. Szóval ne kelljen műszakin erőszakolni, ne egy szétesében lévő rozsdahalmaz legyen. Mert ez nem túl biztonságos és nem árt ha a “párom” haza is ér épségben a boltból.
2018. máj. 13. 15:09
 12/25 anonim ***** válasza:
Milyen szempontból számít ez, hogy hány és milyen autója van, és mivel jár dolgozni vagy akárhova? :D nem értem
2018. máj. 13. 15:11
 13/25 A kérdező kommentje:
11 ezek a Swiftek eleve nem biztonságosak, ahogy a másik kocsi sem, de amíg nem száguldozik valaki addig nincs baj
2018. máj. 13. 15:16
 14/25 anonim ***** válasza:
Nem.
2018. máj. 13. 15:25
 15/25 anonim ***** válasza:

#11 vagyok.

Az oké hogy te nem száguldozol, de a környezeted nem tudod szabályozni. Nekem is így volt meg az első baleseten.

Most ez persze nagyon tág téma, mert balesetre senki nem tud felkészülni, senki nem számít rá. A swiftek meg tényleg nem a legbiztonságosabb autók közé sorolható. Sőt én szinte az összes suzukit papírautónak tekintem.

De ha még a műszakija is erőszakolós az még jobban csökkenti a szememben a biztonságát. Most ha életem férfijának ez van és jó neki, nem számít. De azt nem mondom, hogy teljes örömmel ülnék bele és nem hoznám fel egy újabb autóra cserélés ötletét. Lehet az ugyanúgy egy swift is, csak jobb állapotban.

2018. máj. 13. 16:28
 16/25 anonim ***** válasza:

Én a leírt állapotú Swiften tanultam meg igazán vezetni, nem egy életbiztosítás, de városon belül nem gond. Viszont nekem probléma, hogy nagyon szeretek utazni, és ehhez azért időben és élvezetben nagyban hozzásegít egy "normális" autó (tudod, aminél egyáltalán csináltak töréstesztet a gyártók, meg ilyesmi :D ). Pl, ha már lassan nyár van május végén, a Balatonra egy napra leugrani semmibe se kerül a benzint és a strandbelépőt leszámítva, viszont azért végigküzdeni magad az autópályán/autóúton a 40 fokban kicsit kellemesebb egy légkondicionált autóban megtenni, mint egy kis Swiftben vagy neadjisten vonaton.

Az oldtimerek hobbiautónak okék, nem osztom azt a romantikus idealizálást, mint sokan, de el tudom fogadni, amennyiben van egy használható járműve is mellette.

2018. máj. 13. 16:45
 17/25 A kérdező kommentje:

A másik kocsi nem oldtimer, vagyis a kora megvan, de nem vizsgás, japán "sport" autó, de gondolkoztam amerikai kocsikon is, de ez olcsóbb volt :D

Persze ha hosszabb útra kell menni mehetünk tömegközlekedéssel, vagy az adott nő kocsijával, de én közös vételétől sem zárkózok el, ha ott tart a kapcsolat.

2018. máj. 13. 16:55
 18/25 anonim ***** válasza:
Nem zavar, mivel jár hova.
2018. máj. 13. 17:43
 19/25 anonim ***** válasza:
Annyiból zavarna,hogy félteném a páromat,ha a Suzukival megy.
2018. máj. 13. 17:55
 20/25 anonim ***** válasza:
Nagyon zavarna, hogy egy szar műszaki állapotú kocsival megy hosszabb útra.
2018. máj. 14. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!