Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen férfiak is megtalálják a neki tetsző párjukat?
Nagy méretékben el van hízva, 167 cm. Emiatt önbizalomhiányos, félénk, határozatlan, szüleivel lakik. Ezeken változtatni nem akar....
Viszont intelligens kedves, nem agresszív.
Akkor gondolom buta, bunkó és agresszív is legyen a vékony hölgyemény, mert hát az ellentétek vonzák egymást.
Az agyam eldobom...
Az intelligenst vitatnám. Ha intelligens lenne, akkor kezdene valamit magával és az életével.
Bár 8 centivel magasabb vagyok, még ez is alacsony, de kihoztam a testemből egy jó és esztétikus fizikumot, egzisztenciálisan független vagyok, jó fizető állást szereztem, amihez tanulnom kellett.
Az intelligens nőknek ez elég, a kevésbé intelligensek meg egyébként sem érdekelmek.
Szóval, ha intelligens vagy, akkor tanulj, mozogj, hozz ki magadból minél többet.
Azért az hogy intelligens magában nem egy hűha dolog. Ha ő is csak ennyit keres a párjában akkor lehet hogy megtalálja, ha többet akkor nem valószínű hogy pont a neki tetszőt találja meg.
Amúgy nem egy ismerősöm van aki 170 centi körül van és találtak barátnőt. Nyilván nem árt hogy nincsenek elhízva és nem csak a csodára várnak:)
Ez szerencsén is múlik, meg hogy milyen a neki tetsző pár.
Az ilyen nagymértékű elhízás is orvosolható lenne (és ajánlott is, főként az egészségügyi kockázatok miatt), a magasság meg nem akkora probléma, mint sokan hiszik. Az igazi gond az az, hogy nem akar változtatni. Miért nem? Bármi is legyen a válasz, aki ennyire elzárkózik tőle, hogy tegyen valamit a saját életminőségének javításáért, az egészen biztos, hogy a legtöbb nő számára nem a legpotenciálisabb partner.
"kedves, nem agresszív"
Ha nem veri véresre az asszonyt, akkor az már kedvességnek számít?
Nem azért vagy határozatlan és félénk mert el vagy hízva, hanem azért vagy elhízva mert határozatlan és félénk vagy.
Ok-okozat.
A mértéktelen evés pótcselekvés, tudattalan szorongásoldó, elsōdleges örömforrás, védekezés.
Rosszul fog esni amit írok de nem bántani akarlak , hanem szolgálni szeretném a fejlōdésedet.
Amíg így élsz nem vagy alkalmas egészséges párkapcsolatra, mert az önértékelési problémáidból eredōen várható féltékenységed, tehetetlenség érzeted, negatív beállítódásod megmérgeznék a lehetséges kapcsolatodat.
Csak olyan érzelmi minōséget tudsz fenntartani egy kapcsolatban amire egyedül is képes vagy.
A fő probléma itt van:
"Ezeken változtatni nem akar..."
Ha változtatna, azt mondom oké, nem kell izmos legyen, vagy 190+ cm. De úgy, hogy nem is akar változtatni, úgy nem kell, mert ez mindent elárul róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!