Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 körüli, vagy alatti férfiak! Mennyit veszítene "értékükből" egy nektek tetsző nő, ha gyereke lenne?
Tehát mondjuk adott egy fiatal nő, aki a ti álomnőtök, akit el tudnátok képzelni magatok mellé, akár hosszútávon is. Feltételezem még függetlenek, huszonévesek és nincs gyerekük.
Mi történne, ha hirtelen pasija lenne (vagy van is akár, csak arra vártok, hogy szakítsanak), és teherbe esne és pikk-pakk pár hónap alatt anyuka lenne gyerekkel.
Aztán szétmennének a pasijukkal, akitől a gyerek van.
Ha ez megtörténne, akkor is ugyanúgy oda lennétek érte? Ugyan úgy az álomnőtök maradna, ugyanúgy el tudnátok képzelni vele az életeteket?
Vagy álszent módon, ugyanaz a nő, akkor már nem is lenne nektek értékes?
Nem tudom, hogy a kiábrándulás miért lenne álszentség, de azt az évfolyamot lehet, hogy kihagytam.
31/f
Értem, szóval nem engem választott, de aztán jó a szamár is.
Istenem, én olyan boldog vagyok.
Álszent módon? [link]
Az szerinted álszent dolog, ha egyik pillanatról a másikra összejön a kiszemeltem egy előtte soha nem látott alfával egy kettyintésre, felcsináltatja magát, szakítanak, majd ottmarad a gyerekkel, s véletlenül pont engem talál meg újra, ám ekkorra már nem jelent számomra semmit? Ez mióta álszent?
Nekem ezek után nem kellene a nő, és nem a gyerek lenne a kizáró ok, hanem mert kb B opció lennék neki.
Tehát ha a palijával nem jön össze akkor jó lennék neki..
Ha a kapcsolata nem stabil akkor szakítson a nő és ne gyereket vállaljon.
Azért álszent, mert előtte meg a kezeteket törtétek volna azért a nőért, most meg hirtelen:
jajajj, gyereke van, más férfitól, már nem is vonzó
Pedig ugyanaz a nő maradt akiért úgy oda voltatok, attól még, hogy anyuka lett ugyanaz a nő maradt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!