Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itteniek miért mondják, hogy a lányoknak/nőknek komoly kapcsolat kell?
Bármint amikor feljön, hogy a lányok könnyebben találnak interneten kapcsolatot, mindig azt szokták írni: csak testit.
De én elég sokat ismerkedtem neten lányokkal és ha pontos statisztikát nem tudok, de egyikőjük sem gondolkozott ilyesmin.
Amikor megemlítettem, hogy én azt keresek, mindig mondták: hát ők nem. Barátot, beszélgetőpartner stb mindent, csak társat nem.
Szóval azért ez elég érdekes érv, hogy a lányoknak komoly kapcsolat annyira kellene. Hisz amikor beszélsz velük mindig modnják hogy nem akarnak.
Szóval nem értem a felháborodottságot a nők részéről: A férfi csak azt akarja (attól függetlenül hogy én nem).
Hisz a női fél sem akar elköteleződni senki mellett sem. Véleményem szerint itt kezdődnek amúgy a bajok.
Pasiknál ugyanez. Én pár éven belül már gyereket is vállalnék, tehát értelemszerű, hogy komoly kapcsolatra vágyom.
De azt nem tudom, hogy miért baj, ha valaki tényleg csak beszélgetni akar. Ez nem csak nőknél van így ám.
#15;#19: teljesen egyetértek veled.. :)
De itt mindenkinek sokkal egyszerűbb a másikat kritizálni, meg ismeretlenül véleményt alkotni... Látszik, a kérdésekből és az azokhoz adott válaszokból, hogy itt a legtöbb férfi mind sérült...
....én legalábbis nem találkoztam még itt normálisnak tűnő férfival.. :/
Tolmacsolok: komoly kapcsolatot keresek Brad Pittel. Te nem vagy az!
Igy beteszlek a baratzonaba, s ha nem talalok jobbat nalad elkepzelheto, hogy talalkozunk, de akkor nagyon jo dumadnak kell lenni, mert kulonben 2-3 napon belul eltunok.
Szivesen. ;)
Nő vagyok és nem szoktam össze-vissza dugni bárivel. Csak komoly kapcsolat érdekel. Viszont nem akárkivel. Ha rám ír valaki aki nem dobogtatja meg a szívemet (és ezért nem jó a társkereső mert egy kép alapján ritkán jönnek be emberek, míg élőben igen) akkor általában én is visszavonulót fújok. Eleve ha valaki rákérdez randi előtt, már beindul a vészjelző. Ne kérdezze, amíg nem ismert meg, kávézzuk, dumcsizzunk aztán majd megbeszéljük. Tudomásul kell venni, hogy attól, hogy VELED nem akarnak komolyat, mással még igen. Ez nem hangzik túl rózsásan, de ez van.
Amúgy nekem is volt olyan hogy befizettem egy évest az elittárson, de közben élőben megismerkedtem valakivel aki nem tudta elkötelezni magát. Szenvedtem mellette, tudtam hogy szakítani kéne, néha felnéztem, de nem volt senki említésre méltó, a végén már fel sem néztem az oldalra. Szakítottam az illetővel és egyedül voltam utána sokáig. És nem regisztráltam még egyszer. Nem elköteleződni nem akarunk, hanem olyan mellett akarunk elköteleződni, aki minden szempontból bejön, és ez nem derül ki az elején. Addig "csak beszélgetni akarunk" azaz megismerni a másikat.
Társkeresőn beállítottam a szűrőt 20km-re, kort 18-99 közé, totál 12 db találat, 6-an 50 felett, 4-en 30 felett, 2db!!! 30 alatti hölgy. Rájuk írtam, semmi reakció, olvasatlan levelek száma 870 (9/10-es) és 117 db (3/10-es)
VS.
Összehasonlításképpen rákerestem a férfiakra is, 118db 30 alatti találat.
Innentől kezdve miről is beszélünk???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!