Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly kapcsolat 40 évesen?
Semmi baj nincs Veled, egyszerűen csak nem egyszerű a párkeresés. Senkinek. 40 évesen meg főleg. De nem lehetetlen, én élő példa vagyok rá.
40 évesen nem is kellett párt keresnem, csak simán jött az életembe, több lehetőség is, tehát még döntési jogom is volt.
Tudom, közhelynek számít, de ne görcsölj rá, ne tedd ki magad olyan helyzeteknek ahol szembesülnöd kell a visszautasítással, inkább próbálj barátokon, kollégákon, ismerősökön keresztül ismerkedni.
Ne legyen az a tudatodban,hogy kizárólag komoly kapcsolatot keresel. Aki szimpatikus találkozz Vele, beszélgess, ismerkedj, aztán majd alakul.
Valahol értékeld azt is,hogy van aki vágyik Rád, lefeküdne Veled, persze ezzel nem arra biztatlak,hogy menj bele egy ilyen kapcsolatba, csak növeld az önbizalmad ezzel.
Én társkeresőn ismerkedtem meg a mostani barátnőmmel, ő 45 éves. Szóval nem lehetetlen, nekünk nagyon jól működik.
Előtte nyáron több tucat nőhöz volt "szerencsém", hozzád hasonló korúakkal többnyire. Azt kell mondjam, borzalmas a felhozatal. Öntelt, magukat rettentően túlértékelő, felszínes, lelkileg instabil nők alkotják a többséget, akik véleményem szerint alkalmatlanok párkapcsolatra, és ott a társ szerepét betölteni.
Ennyiből nem lehet megmondani, veled mi lehet a baj, általánosságban így látom.
1.) Miért az neked az első, h te kinek jössz be, miért nem fordítva?
2.) Sok férfinak valóban nincs önbizalma. Akinek volt, de elvesztette, vagy akinek sosem volt, annak honnan legyen? Férfiként nem nagyon kap az ember pozitív visszajelzéseket.
Nyugi, általános jelenség, hogy rengeteg ember olyan társat akar, aki mérföldekkel jobbat is megkaphat. Naponta jönnek ilyen kérdések :D
Mit vársz, ha rám nézel az utcán, mégis mit csináljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!