Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komoly kapcsolat 40 évesen?

Figyelt kérdés
40 évesen sajnos társkereső vagyok.Csak annak tetszem aki lefeküdne velem,komoly célból nem tetszem a férfiaknak.Ha társkeresőn bejelölök valakit az nem jelöl vissza,ha engem jelöl be akkor nekem nem tetszik.Hiába járok el bárhová nincs olyan ember aki szingli és pont én vagyok az esete,sajnos.Lehet nem vagyok egy szépségkirálynő de hát a férfiak se egy hercegek már ennyi idősen. Am fiatalabb vagyok a koromnál,de tényleg nem tudom mi lehet a baj.Szerintetek?
2018. febr. 16. 14:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én 21 évesen se találok, mert a huszonéves pasik nagyrészt csak dugni akarnak, aki meg járna is velem, az meg piócaként viselkedik/nem az esetem. Szóval nem a koroddal van itt a gond :D
2018. febr. 16. 14:29
 2/14 anonim ***** válasza:

Semmi baj nincs Veled, egyszerűen csak nem egyszerű a párkeresés. Senkinek. 40 évesen meg főleg. De nem lehetetlen, én élő példa vagyok rá.

40 évesen nem is kellett párt keresnem, csak simán jött az életembe, több lehetőség is, tehát még döntési jogom is volt.

Tudom, közhelynek számít, de ne görcsölj rá, ne tedd ki magad olyan helyzeteknek ahol szembesülnöd kell a visszautasítással, inkább próbálj barátokon, kollégákon, ismerősökön keresztül ismerkedni.

Ne legyen az a tudatodban,hogy kizárólag komoly kapcsolatot keresel. Aki szimpatikus találkozz Vele, beszélgess, ismerkedj, aztán majd alakul.

Valahol értékeld azt is,hogy van aki vágyik Rád, lefeküdne Veled, persze ezzel nem arra biztatlak,hogy menj bele egy ilyen kapcsolatba, csak növeld az önbizalmad ezzel.

2018. febr. 16. 14:31
 3/14 anonim ***** válasza:
Elváltál vagy így alakult?
2018. febr. 16. 14:32
 4/14 anonim ***** válasza:
Én 30 évesen vagyok így. Hasonló a helyzet úgy látom minden korosztályban
2018. febr. 16. 14:45
 5/14 anonim ***** válasza:
63%

Én társkeresőn ismerkedtem meg a mostani barátnőmmel, ő 45 éves. Szóval nem lehetetlen, nekünk nagyon jól működik.

Előtte nyáron több tucat nőhöz volt "szerencsém", hozzád hasonló korúakkal többnyire. Azt kell mondjam, borzalmas a felhozatal. Öntelt, magukat rettentően túlértékelő, felszínes, lelkileg instabil nők alkotják a többséget, akik véleményem szerint alkalmatlanok párkapcsolatra, és ott a társ szerepét betölteni.

Ennyiből nem lehet megmondani, veled mi lehet a baj, általánosságban így látom.

2018. febr. 16. 14:48
 6/14 anonim ***** válasza:
Hmm, érdekes, hogy mindenkinél hasonló a helyzet. Mivel győznétek meg egy jó adottságokkal rendelkező férfit, hogy veletek akarjon komoly kapcsolatot, amikor bármikor megkaphat egy csomó nőt?
2018. febr. 16. 14:50
 7/14 A kérdező kommentje:
Szóval akkor a többi korosztályban is ezek a problémák vannak.Legalább nem bennem van a hiba :P én nem görcsölök,várok türelmesen.Csak furcsa tényleg ez a mai világ, hogy pl. ránézek egy pasira és elnéz a másik irányba XDD és ilyenkor ő mit érez??ennyire nincs esetleg önbizalma sok "férfinak" hogy nem mer visszanézni?Szóval tényleg nehéz...
2018. febr. 16. 14:56
 8/14 anonim ***** válasza:
#6 Egy egészséges önértékeléssel rendelkező ember nem egy “ki tud nagyobbat mondani” versenynek fogja fel a párkeresést és nem verseng senkivel, nem akar senkinek semmit bizonyítani, csak önmagát adja. Ez vagy kell valakinek, vagy nem.
2018. febr. 16. 14:59
 9/14 anonim ***** válasza:

1.) Miért az neked az első, h te kinek jössz be, miért nem fordítva?

2.) Sok férfinak valóban nincs önbizalma. Akinek volt, de elvesztette, vagy akinek sosem volt, annak honnan legyen? Férfiként nem nagyon kap az ember pozitív visszajelzéseket.

2018. febr. 16. 14:59
 10/14 anonim ***** válasza:

Nyugi, általános jelenség, hogy rengeteg ember olyan társat akar, aki mérföldekkel jobbat is megkaphat. Naponta jönnek ilyen kérdések :D

Mit vársz, ha rám nézel az utcán, mégis mit csináljak?

2018. febr. 16. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!