Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az itteniek miért mondják,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az itteniek miért mondják, hogy a lányoknak/nőknek komoly kapcsolat kell?

Figyelt kérdés

Bármint amikor feljön, hogy a lányok könnyebben találnak interneten kapcsolatot, mindig azt szokták írni: csak testit.

De én elég sokat ismerkedtem neten lányokkal és ha pontos statisztikát nem tudok, de egyikőjük sem gondolkozott ilyesmin.

Amikor megemlítettem, hogy én azt keresek, mindig mondták: hát ők nem. Barátot, beszélgetőpartner stb mindent, csak társat nem.

Szóval azért ez elég érdekes érv, hogy a lányoknak komoly kapcsolat annyira kellene. Hisz amikor beszélsz velük mindig modnják hogy nem akarnak.

Szóval nem értem a felháborodottságot a nők részéről: A férfi csak azt akarja (attól függetlenül hogy én nem).

Hisz a női fél sem akar elköteleződni senki mellett sem. Véleményem szerint itt kezdődnek amúgy a bajok.

2018. máj. 10. 13:27
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
70%

Biztos, hogy jó oldalakon voltál fent? Mert sok oldalon inkább csak szexpartnert keresnek az emberek.

Egyébként nőként mondom, hogy olyan férfit is borzasztóan nehéz találni, aki komoly kapcsolatot szeretne és még normális is.. :)

2018. máj. 10. 13:55
 12/28 anonim ***** válasza:
15%

és még normális is.. :)

ja,mert biztos aki rád írt 200 férfi mind értelmi fogyatékos,vagy nálad mit jelent a normális?

2018. máj. 10. 13:56
 13/28 A kérdező kommentje:

Nem tudom hogy ez a 80%-os lány, hogy 80%-os.

Tetszik valaki, ezért felmész egy társkeresőre, ahol udvaroltatod magad, hogy megkapd a figyelést amire vágysz, majd elutasítod a férfiakat, hogy neked nem kell komoly kapcsolat.

Közben lehülyézed a férfiakat, akik a társkeresőn próbálkoznak (mintha nem arra lenne feltaláva a táskereső oldal)

És téged kell sajnálni mert szakításon vagy túl...:D

Igen ez a gyk szint amit hiányoltam... XD

De nem baj, tömeges jelenség mint írtam. Már az ilyen viselkedés van felpontozva.

2018. máj. 10. 14:00
 14/28 anonim ***** válasza:
64%
"Tetszik valaki, ezért felmész egy társkeresőre, ahol udvaroltatod magad, hogy megkapd a figyelést amire vágysz, majd elutasítod a férfiakat, hogy neked nem kell komoly kapcsolat. " - Na, fuss neki annak a válasznak még egyszer, mert nem erről volt szó. Szóval nálam ez úgy volt, hogy tetszett valaki, akivel nem lehetett több, mert nem volt kölcsönös a dolog, vagy volt valakije, felmentem társkeresőre, nem azért, hogy figyelmet kapjak, hanem hogy hátha találok valakit, akivel kölcsönös a vonzódás, és lehet több. Csak mivel ő járt a fejemben, ezért nem tudtam más felé nyitni. Tehát nem volt értelme felmennem társkeresőre, de megpróbáltam, hátha mégis valaki hatással van rám. Nem volt, de ezzel is jobban megismertem magamat, hogy ilyen esetben nem tudok más felé nyitni, amíg azon a valakin tovább nem lépek. Csak én ezt megtanultam magamról, sokan pedig nem tanulják meg magukról, vagy még a tanulási folyamatban vannak. Tehát keresnének is, de nem is igazán van hozzá kedvük, mert nem oda koncentrálnak, és akkor ez a vége, hogy te nem érted, mi van.
2018. máj. 10. 14:40
 15/28 anonim ***** válasza:
80%
Miért nehéz azt felfogni, hogy igenis komoly kapcsolatot akar egy nő, csak éppen nem veled? Ezt így nem fogja az arcodba vágni, mert akkor itt hisztiznél (a többi hozzád hasonlóval együtt persze, hogy a nőknek mekkora elvárásaik vannak). De ami nem megy, azt nem kell erőltetni, sem lehordani minden szarnak a másikat, meg a többi nőt, mert épp nem te vagy az elképzelése. Ez ennyire egyszerű...
2018. máj. 10. 14:44
 16/28 A kérdező kommentje:

De az van, hogy fölöslegesen mentek fel társkeresőre!

Le kellene lépni, ha nem gondoljátok komolyan, ilyen egyszerű.

De mindegy én már megtettem a lépést és leléptem az összesről, mert az összes nő csak szórakozik és egyik sem keres. Kb mint te.

Csak sokan nem jönnek erre rá, hogy Ti nem kerestek, csak szórakozásnak vagytok fent ott.

Pont ez a lényege, ennek a kérdésnek, hogy sokan miért hiszik azt hogy ti kerestek... Szórakozás és pótcselekvés azért különbözik a kereséstől.

2018. máj. 10. 14:49
 17/28 anonim ***** válasza:
0%
Nem. A nők azért mennek fel ilyen oldalakra hátha feljelentkezett épp az előbb Brad Pitt. Ha nem, akkor kilép. Többi hülye férfi menjen ahova akar.
2018. máj. 10. 14:55
 18/28 anonim ***** válasza:
72%

Nem unod az általánosítást? Komolyan nem értem, hogy minek egy általánosításon pattogni:-/ Alapból értelmetlen milyen ilyen téma.

Elvileg testi kapcsolatot könnyebb találni, mert nem kell ehhez mélyen megismerd a másik embert, közel kerülnöd hozzá, stb., stb.. Tehát ezért mondják, hogy a testi kapcsolat könnyebb, függetlenül attól, hogy nõ-e az illetõ vagy férfi.

Bárki aki azzal jön, hogy a kapcsolat valami gyors dolog, “5 perc alatt fellehet szedni valakit”, az testi kapcsolatra gondol, ami irreleváns lehet az esetben, ha én nem olyan kapcsolatról beszéltem. A bajok csak ott kezdõdnek, ha az emberek fejében összemosódik a komoly s komolytalan kapcsolat fogalma s nem észlelik a különbséget.

2018. máj. 10. 15:01
 19/28 anonim ***** válasza:
83%

#15 vagyok. Igen, nyilván szórakozásból mentem fel én is, azért jöttem össze az exemmel, akit társkeresőn ismertem meg, azért volt életem során úgy 250 randim netről, és azért vagyok együtt lassan 3 éve a párommal (akit szintén onnan ismertem meg), mert szórakozni mentem fel...

Nem. Csak éppen mikor visszautasítottam pasikat, kaptam olyat pl, hogy reméli, egyedül döglök meg, mert ilyen szemét vagyok, hogy nem adok esélyt, aztán volt, akinek nem válaszoltam, arra jött olyan reakció, hogy biztos csak fizetős ajánlatokra reagálok, stb.

A saját sikertelenségeiteket, kudarcaitokat nem másokra kéne kivetíteni.

Volt, hogy ráírtam magamtól pasira, és nem jött válasz, de eszembe nem jutott utána pattogni neki, mi az, hogy nem reagál...

Ilyenkor egy kicsit magatokba kéne nézni, és nem másokat okolni.

2018. máj. 10. 15:05
 20/28 A kérdező kommentje:

De úgy állítják be mint ha nők komoly kapcsolatot keresnének.

Ami nem igaz. Nem tudom mi ebben olyan felfoghatatlan.

A nők nem keresnek komoly kapcsolatot, szórakozásnak vannak fent társkeresőkön, meg mindenhol a neten.

Ez a lényeg. Na bye.

2018. máj. 10. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!