Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kényszer kapcsolat vagy örökre egyedül?
Úgy hiszem, hogy ennyi a választási lehetőségem 30 évesen.
Aki nekem tetszik, annak én nem.
Kényszer?
Nos nézd, keress szépen tovább párt.
Az hogy adsz esélyt valakinek, az nem kényszerkapcsolat.
A kényszerkapcsolat az az, ha valaki megparancsolja neked, hogy xy-al kell együtt lenned.
Adnék esélyt olyannak akinek tetszem, hátha én is beleszeretek! Nem ez lenne a történelemben az első eset és az utolsó sem!
Attól függ, mi kényszerít... Én éltem érdekkapcsolatban kényszerből, mert kihalt majdnem az egész családom és még a kutyáimról se tudtam volna gondoskodni egyedül, nemhogy egy házat fenntartani.
Ha nem függne tőlem senkinek az élete (gyerek/kutya), akkor inkább egyedül élnék, mint olyan valakivel, akivel nem szeretjük egymást.
Ezt a kérdést akár én is írhattam volna...
Egyedül vagyok lassan három éve. Szeretnék társat, de a "mindegy, csak legyen már valaki" típusú kapcsolatoknak semmi értelmét nem látom. Jó esetben egész elkövetkező életemben együtt fogok élni vele, így kicsit sem mindegy, milyen ember.
Az is baj, hogy akármennyire is szeretek valakit, egy idő után mindenki idegesíteni kezd... magamnak való vagyok. Nehéz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!