Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két hete szakítottunk. Én szeretem, neki már más van. Beszélgetek én is fúkkal de olyan lassan haladnak a dolgok. Inkább maradjak egyedül ha egyiket sem érzem olyannak akivel boldog tudnék lenni? 19 L
Nem tudom ő már túl van rajtam teljesen vagy nem, az új csajjal már le is feküdtek, össze is jöttek. Ismerőseimtől hallottam ők is szakítás után tök hamar össze jöttek a következő párjukkal. Ilyen szempontból kétségbe vagyok esve, mi van ha nekem még egy év múlva se lesz kapcsolatom.
Szeretnék, talán a megszokás miatt, vagy azért mert az újnál akarom "rendbe hozni" amit tudom, hogy elrontottam a régivel (igen, miattam szakítottunk, nem tudom.
Akivel én hajlandó lennék összejönni az láthatóan én nem érdeklem annyira amennyire egy kapcsolathoz kéne, akit meg én érdeklek azt tök másnak tartom mint magamat és nem tudom elképzelni magunkat együtt.
Érdemes akkor velük tovább folytatni a kapcsolatot hátha? Vagy az élet ezzel is jelezni próbál nekem, hogy most egyedül kell lennem, és ha itt lesz az ideje akkor jönni is fog valaki akivel kölcsönösek a dolgok?
Ti mit gondoltok erről? Mit tennétek a helyemben?
Inkább maradj, igen. Van egy általános szabály, hogy amilyen hosszú volt a kapcsolat, annyit kell utána pihenni. Már legalábbis praktikus. Tapasztalataim szerint nem kifejezetten előnyös kapcsolatból kapcsolatba ugrálni.
28/F
2 hete szakítottatok, te még az exed szereted. Akkor mi ez a logika hogy mert neki lett új kapcsolata akkor neked is legyen? Írod hogy mi van ha egy év múlva se lesz kapcsolatod. És akkor mi van? Majd akkor lesz ha elfelejted teljesen az exed és tiszta lappal tudsz indítani egy új kapcsolatban. Ez nem 2 hét alatt fog megtörténni ha még szerelmes vagy. Plusz az új párod se kéne becsapni ha mást szeretsz.
Semmi értelme beleugrani egy új kapcsolatba. Nem tudom hova rohansz vagy kapcsolatfüggő vagy-e..
Ezzel nem az élet üzen csak egy kis józan ész kéne..
Nem írtam oda, hogy kötelezően, vagy szabadon választhatóan, valóban. Remélem a lényeget is sikerült meglátni a mondanivalómban.
Köszönöm.
Az élet nem próbál neked semmit jelezni.
19 vagy... nem vagy semmivel sem elkésve még 5 év mulva sem... Ha annyira kell egy pasi akkor meg fogod találni a magadhoz valót rövid időn belül. Nem kell olyan kapcsolatokba belemenni aminek már most sem látod jövőjét. Csók
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!