Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két hete szakítottunk. Én szeretem, neki már más van. Beszélgetek én is fúkkal de olyan lassan haladnak a dolgok. Inkább maradjak egyedül ha egyiket sem érzem olyannak akivel boldog tudnék lenni? 19 L
Nem tudom ő már túl van rajtam teljesen vagy nem, az új csajjal már le is feküdtek, össze is jöttek. Ismerőseimtől hallottam ők is szakítás után tök hamar össze jöttek a következő párjukkal. Ilyen szempontból kétségbe vagyok esve, mi van ha nekem még egy év múlva se lesz kapcsolatom.
Szeretnék, talán a megszokás miatt, vagy azért mert az újnál akarom "rendbe hozni" amit tudom, hogy elrontottam a régivel (igen, miattam szakítottunk, nem tudom.
Akivel én hajlandó lennék összejönni az láthatóan én nem érdeklem annyira amennyire egy kapcsolathoz kéne, akit meg én érdeklek azt tök másnak tartom mint magamat és nem tudom elképzelni magunkat együtt.
Érdemes akkor velük tovább folytatni a kapcsolatot hátha? Vagy az élet ezzel is jelezni próbál nekem, hogy most egyedül kell lennem, és ha itt lesz az ideje akkor jönni is fog valaki akivel kölcsönösek a dolgok?
Ti mit gondoltok erről? Mit tennétek a helyemben?
Értelmetlen egyedül maradnod. Nincs lezáratlan dolgod az exeddel, csupán a magad felé érzett bizonyítás vágy, hogy kitapasztald az új énedet, amit a szakítás óta alkottál. Lehet ezt helyre hozni-nak is nevezni, de már helyre hoztad, alapjaiban, már csak ki kell gyakorold a megtanultakat.
Akivel nem érzed, vagy nem érzed őt elég mélynek, értelmetlen persze, de ez más kapcsolataidtól független.
Ezzel sors inkább azt akarja sugallni, hogy tanuld meg, csak azzal jer össze, akit alkalmasnak érzel magadhoz, és hogy az azóta felfedezett dolgaid egy részét, bizonyos mélységig fejben is el tudod mélyíteni.
Ha én lennék te, élnék, boldog lennék, várnám lehetőségeket s használnám jelenlegieket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!