Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk mert egyedül kell feldolgoznia egy halál esetet. Mit tegyek?
Szóval elöljáróban annyit h több mint 1.5 évig voltunk együtt tavkapcsolat havi1-2 találka (nemetben dolgozik) de nagyon jól megvoltunk úgy volt h megyek ki hozzá amikor tudtunk együtt voltunk és marha jól elvoltunk azta történt valami a legjobb barátja hirtelen öngyilkos lett és ráadásul pont osszevoltak veszve. Nemetbol nem engedték haza a temetésre es teljesen kiakadt elkezdtett megvadolni h megcsalom éreztem h ki akar akadni és mindennel megvadol. Benyogte h szakit mondom h oké akkor egy hétig nem beszélünk és go dobd át mert csak rajtam vezeti le az idegesség.. El telt az egy hét közben temetés hosszú napok úgy volt h a hétvégén hazajon aztán péntek este kiderult h nem tudnak és írtam neki h mi legyen mert én előben akartam megbeszelni h hülyeség amit csinál végül aznap este szakítottunk telefonon mo dta h nagyon szeret de teljesen kiakadt és egyedül kell lennie h osszeyzedje magát és feldgozza ami történt. Nagyon aranyos volt és kedves és én megértettem mondta h nyugodtan járhatok le hozzájuk és maradjunk barátok. (itt mondhatjatok h csak szédít meg ilyenek de eléggé egyenes ember és megmondja h takarodj ha úgy van) szóval beszélünk most már csak hébe hóba de már máshogy ír nem tudom olyan passzívan a. múltkor találkoztunk elvittem a cuccait neten bunkó volt de amikor meglatott elmosolyodott és megint rendes volt bocsánatot kért h így beszél velem de most mindenkivel ilyen . látszik rajta h megvan törve de nem tudok neki segíteni. Szerintetek? Mit kéne tegyek. Nem akarom elvesziteni viszont a teret meg akarom adni neki most ott tartunk h egy hete ne beszéltünk (ez nálunk nagy szó az előzményeket tekintve)köszi a válaszokat
21L
A legjobb, amit tehetsz az az, hogy nem zaklatod, nem írogatsz, nem hívogatod, nem nyomulsz, csak vársz.
Tudom, nehéz, de a gyászmunka is az, sőt.
A helyedben én elmondanám neki, hogy nem keresem, hogy adjak időt feldolgozni a stresszt és veszteséget, ami érte most. Ellenben ha ő szeretne beszélgetni, találkozni velem, akkor nyitott vagyok rá.
Képes vagyok rá várni X ideig, tovább nem.
Elfogadom, hogy ha ő ezzel lezártnak tekinti a kapcsolatot, ha letelik ez a kitűzött idő, akkor minden tekintetben tovább fogok lépni én is.
Ha ez elfogadja jó, ha ezt sem, akkor neked kell azt megérteni és elfogadni, hogy ő valóban lezárta ezt veled és nem a haláleset miatt zavarodott meg.
Igen, értem én, hogy időben a két rossz esemény egybemosódik, lehetséges ok-okozati összefüggés (ezért kapna talán tőlem egy kis haladékot, hogy átlendüljön a gyászmunka első, érzelmileg igen intenzív szakaszán), de egyáltalán nem biztos, hogy nem szakított volna veled a halálesettől függetlenül is.
Azért azt vedd figyelembe, hogy ha így oldja meg a nehéz időszakokat, akkor később is dobhat másért...
Egészséges kapcsolatban segítünk egymásnak ilyenkor, és hagyjuk a másikat is, hogy segítsen, de legalábbis mellettünk legyen.
Szép is lenne, ha a párkapcsolatok felbomlanának minden nehézség után.
1-es és 3as köszönöm az őszinteség meg az eggyeshez hozzafuznem h ezt csak azért nem hiszem mert pont itthon volt 3 hétig és az ég világon semmi baj nem volt köztünk sőt jobb volt mint máskor elvitt ide oda csak ramdom meg nyaraltunk stb :) köszönöm a valaszaitokat ^^sokat segített
Ja és 2-es kapd be telefonon írok és ez egy, szar bocsánat h amikor segítséget kérek akkor nemtokeletes a helyesirasom meg atfogalmazza a telefon.... Nem hiszem el h nem bírod ki h ne kotekedj
Jaj istenem :(, kívánom neked a legjobbakat es igenis helyre fogsz majd állni nyilván nehéz főleg ennyi idő után. De menni fog találni fogsz valakit aki hagyja h segíts ha bajban van :)
Meg lehet h helyre jön meg csak hagyni kell 10 év az nem múlik el nyomtalanul SS 3 holnap alatt nem hiszem h kuheveri az apja halálát. És ha ne adj isten nem bekulnetek ki akkor sem rajtad múlt :) fel a fejjel meg nincs vége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!