Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában hol lehet találkozni visszafogott, kedves, humoros lányokkal?
Nem szerettem sose a bulikat,inkább megyek moziba,vagy színházba,bárhova máshova,csak oda nem.
Rossz indulatú nem vagyok,meg van humorom is.Igaz,az elég egyéni,de ha szereted a kihívásokat,egy próbát megérek.
A visszafogottságról annyit,hogy ugyan nyers vagyok,de öltözködésre eléggé szolíd,társaságban se vagyok az a harsány típus.
Engem nem zavar a kockulás addig,amíg néha napján,de valamilyen programot szervezünk,akár egy kirándulást,bármit,mondjuk havi 1-2 alkalommal.
Szerintem azért vannak jófej lányok, elég uncsi p.csát sikerült kifognod. Ismerkedj suliban, munkahelyen, akárhol..
De amúgy ha egész héten csak a gépet vereted azt sztem senki nem díjazza...heti 2-3 közös program amiből 1-2t te is szervezel és akkor már nem érheti szó a ház elejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!