Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért terjed itt teljesen tévesen az a nézet, hogy a csúnya férfiaknak volna esélyük a csúnya nőknél?
Figyelt kérdés
Hiszitek, vagy sem, több próbálkozásom után bátran kijelenthetem sajnos, hogy ez nem igaz. Egy előnytelen külsejű nőt ugyanúgy zavarja az, ha nem top pasi a próbálkozó. Miért kell itt tévesen azt terjeszteni nekünk, hogy van esélyünk náluk, amikor ez nagyon nincs igy a gyakorlatban?2018. máj. 7. 14:14
11/13 anonim válasza:
Hogyan kellene elképzelni a szitut? Leszólítasz egy ilyen lányt:” -Hé bányarém, nálad van esélyem?”
Lehet hogy nem a kinézeted miatt nem állnak szóba veled.. Egy csúnya nõ nem föltétlenül mazohista is, vagy felszínes.. Honnan tudod, hogy a kinézeted miatt koptatott le? Lehet, hogy csak azért, mert egy bunkó vagy.
12/13 anonim válasza:
6: Abban egyet értek veled, hogy igenis sokat számít a külső és ezek az esetek amiket leírtál bizony előfordulhatnak. Én csak azt mondom, hogy a nagy számok törvénye alapján, szerintem a legtöbb pasi akinek társkeresési gondjai vannak, nem a külseje miatt, hanem a bátortalansága, ügyetlensége miatt tart ott ahol tart.
13/13 anonim válasza:
erről csak annyit hogy az ízlések eltérőek...aki valakinek bomba nő számomra bányarém és még bottal se...akinek más bányarém attól én elájulok, hogy bombanő...a többség véleményét le...arom nem a többség jön össze vele hanem én így csak egy dolog számít nekem tetsszen!
Szóval ki a csúnya? Ki a szép! Ha 100-ból 80 pasi szerint szép nekem hányingerem leküzdve muszáj összejönni vele?
A birkák miért akarnak párkapcsolatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!