Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem állnak szóba velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem állnak szóba velem a lányok?

Figyelt kérdés
Nem tartom magamat helyes fiúnak sőt inkább csúnyának tartom magamat. Amikor belenézek a tükörbe elmegy minden életkedvem. A közeli ismerőseim mindig azt mondják, hogy semmi baj nincsen a külsőmmel és ha nyitottabb, bátrabb lennék akkor lenne esélyem ismerkedni. Ezeknek köszönhetően nem ismerkedem a lányokkal de ők sem mutattak felém érdeklődést és szóba sem álltak velem sohasem.

2018. máj. 4. 19:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szerintem csak önbizalom hiányos van.

És Hiddel ezt a lányok is eszre fogják venni.

24/L

2018. máj. 4. 19:20
 2/12 anonim ***** válasza:
*önbizalom hiányod van
2018. máj. 4. 19:21
 3/12 anonim ***** válasza:

Hogyan ismerkedsz?

Már bocs, de ha letámadnál a párkapcsolati szándékaiddal, akkor nekem sem lenne kedvem ismerkedni (ez a leggyakoribb ok, amiért nem állok szóba valakivel)

Ismerkedni lazán lehet, aztán alakul az magától, nem kell erõltetni.

2018. máj. 4. 19:24
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem szoktam ismerkedni.
2018. máj. 4. 19:25
 5/12 anonim ***** válasza:
71%
Ja, hátha nem is ismerkedsz, hogy álljanak veled szóba?
2018. máj. 4. 19:31
 6/12 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy mindig is levegőnek néztek és jelentéktelen személy voltam a szemükben. Így nem láttam értelmét.
2018. máj. 4. 19:32
 7/12 anonim ***** válasza:
92%

Az önbecsülésed a pince és a bánya mélysége közt van... talán fel kéne tornásznod, nemde?

[link]

2018. máj. 4. 19:33
 8/12 A kérdező kommentje:
Rám férne.
2018. máj. 4. 19:38
 9/12 anonim ***** válasza:

#6 Talán oka van ennek, pl. unalmas vagy, semmi érdekes témával nem bírsz elõdrukkolni?

Miért ne néznék levegõnek valakit, aki odanyög egy “helo, hogy vagy?” semmitmondó, sablon ismerkedés szöveget s annyi? Ne sajnáltasd már magad:)

2018. máj. 4. 19:46
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem sajnáltatom magamat. De nincsen tapasztalatom az ismerkedés terén.
2018. máj. 4. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!