Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon azok a srácok, akik úgy érzik, hogy a nekik tetsző "szép" lányok annyival felettük állnak, helyesen gondolják ezt?
Figyelt kérdés
Nyilván egy igénytelen, vagy nagyon elhízott, esetleg rendkívül szerencsétlen arcú embernek ez behatárolja a lehetőségeit, de a normális testalkatú, igényesen öltözködő, nem csúnya arcú srácok esetében nem egy teljesen hétköznapi és normális elvárás, hogy csinos barátnőjük legyen?2015. nov. 6. 21:44
1/3 anonim válasza:
Mindenkinek más és más az ízlése. Lehet ami neked csinos és szép az másnak nem. :) Így mindenkinek egyéni, saját elvárása lesz.
2/3 anonim válasza:
Dehogynem. Az is elvárás azonban, hogy aki mem akar velük lenni azt nem kényszerítik. Vagyis mindenki szabadon választ. Az is teljesen hétköznapi igény egy nőnek, hogy azzal legyen együtt akivel együtt akar lenni.
3/3 anonim válasza:
Hétköznapi és normális elvárás, ahogy aztán a nő részéről is ugyanilyen hétköznapi és normális elvárás.. Ha nem esel bele abba a körbe, akik őt érdeklik, akkor azt el kell fogadni.
Senki nem áll senki felett. Mindenkinek szíve joga elvárásokat támasztani a másikkal szemben, és ugyanúgy joga, hogy éljen vagy ne éljen lehetőségekkel.
Én ezért nem szoktam soha mocskolódni, bár tény, nekem nincs is problémám a társkereséssel.
Azt viszont látom, hogy ha valaki sír, hogy még esélyt sem adnak neki.. Ez szomorú, de ahogy az illető azt a lányt kiválasztotta randijelöltnek, a lány pont ugyanígy elutasíthatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!