Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon azok a srácok, akik úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon azok a srácok, akik úgy érzik, hogy a nekik tetsző "szép" lányok annyival felettük állnak, helyesen gondolják ezt?

Figyelt kérdés
Nyilván egy igénytelen, vagy nagyon elhízott, esetleg rendkívül szerencsétlen arcú embernek ez behatárolja a lehetőségeit, de a normális testalkatú, igényesen öltözködő, nem csúnya arcú srácok esetében nem egy teljesen hétköznapi és normális elvárás, hogy csinos barátnőjük legyen?
2015. nov. 6. 21:44
 1/3 anonim ***** válasza:
74%
Mindenkinek más és más az ízlése. Lehet ami neked csinos és szép az másnak nem. :) Így mindenkinek egyéni, saját elvárása lesz.
2015. nov. 6. 21:57
 2/3 anonim ***** válasza:
77%
Dehogynem. Az is elvárás azonban, hogy aki mem akar velük lenni azt nem kényszerítik. Vagyis mindenki szabadon választ. Az is teljesen hétköznapi igény egy nőnek, hogy azzal legyen együtt akivel együtt akar lenni.
2015. nov. 6. 21:57
 3/3 anonim ***** válasza:
75%

Hétköznapi és normális elvárás, ahogy aztán a nő részéről is ugyanilyen hétköznapi és normális elvárás.. Ha nem esel bele abba a körbe, akik őt érdeklik, akkor azt el kell fogadni.

Senki nem áll senki felett. Mindenkinek szíve joga elvárásokat támasztani a másikkal szemben, és ugyanúgy joga, hogy éljen vagy ne éljen lehetőségekkel.

Én ezért nem szoktam soha mocskolódni, bár tény, nekem nincs is problémám a társkereséssel.

Azt viszont látom, hogy ha valaki sír, hogy még esélyt sem adnak neki.. Ez szomorú, de ahogy az illető azt a lányt kiválasztotta randijelöltnek, a lány pont ugyanígy elutasíthatja.

2015. nov. 6. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!