Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az introvertáltaknál hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az introvertáltaknál hogy működik a társkeresés?

Figyelt kérdés
fiúk, lányok és mások válasza egyaránt érdekel.
2018. máj. 6. 21:31
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Jó kérdés..
2018. máj. 6. 21:34
 2/25 anonim ***** válasza:
45%
Döcögősen.
2018. máj. 6. 21:38
 3/25 anonim ***** válasza:
19%
Borzasztó nehezen viszont helyzettől és az adott embertől is függ mennyire könnyíti vagy nehezíti az ismerkedést. Keresni még talán könnyű, de megtartani a legnehezebb..
2018. máj. 6. 21:39
 4/25 anonim ***** válasza:
75%

Jó nehezen. Én introvertált fiú vagyok. Nem egy leányálom, mert eddig csak extrovertált barátnőim és jelöltjeim voltak akiknél mindig az volt a szakítás/eltávolodás oka, hogy nem vagyok az a bulizós és beszélgetős típus. Személyesen tudok beszélgetni de interneten és telefonon... az a halálom. Ezt nem volt képes egyik se elfogadni és rövid úton vége lett.

Egy lány volt akivel 7 hónapig voltam együtt, ő nála meg az volt a baj, hogy a barátai és a szülei se bírtak és ez végül a kapcsolat végéhez vezetett. Szóval egész problémás.

Elkezdeni ismerkedni is elég nehézkesen megy, mert teljesen tiszta jeleket kell kapnom arról, hogy a lány vevő rá. Különben nem fogok odamenni. Minden lányt úgy ismertem meg, hogy baráti körökből egyszer csak összefutottunk és úgy azért más a dolog, mert van előtte idő felmérni a dolgokat és nem rögtön cselekedni.

2018. máj. 6. 21:40
 5/25 anonim ***** válasza:
42%

Nagyon érdekes a kérdésed, mert tegnap pont ezen gondolkoztam, azaz nem teljesen ezen, hanem, hogy egy introvertált és egy extrovertált kapcsolata működhet-e.

Egyébként az introvertált személyeknek - köztük vagyok én is - megvannak azért a saját lehetőségeik. Egy társaságból kiszúrni a hasonló személyeket, mert hát ugye introvertáltnak lenni, nem azt jelenti, hogy egész életünk egy szobában éljük le, ott van a net is, szóval simán.

2018. máj. 6. 21:42
 6/25 anonim ***** válasza:
81%

Én introvertált vagyok, de olyan értelemben, hogy ismerkedni szeretek és könnyen megy, csak elmélyíteni és tartóssá tenni nehéz nagyon egy kapcsolatot. Maximális bizalom kell és ehhez elvárom, hogy a másik fél nyomuljon inkább. Ez kicsit hercegnősen hangzik, de ha nem ad elég jelet, hogy kellek neki, akkor mindig az motoszkál a fejemben, hogy biztos csak szórakozik velem.

22L

2018. máj. 6. 21:48
 7/25 anonim ***** válasza:
92%
Mint a szentjánosbogaraknál: ülnek a sarokban és igyekeznek fényt kibocsájtva felhívni magukra a másik nem figyelmét.
2018. máj. 6. 21:49
 8/25 anonim ***** válasza:
#7 Ez nagyon találó :)
2018. máj. 6. 21:50
 9/25 anonim ***** válasza:
92%

Elmagyarázná valaki, hogy a 4-es válasz miért lett lepontozva?

Nem panaszkodott, siránkozott, hanem leírta a tapasztalatait. A telefonos dolgot én is meg tudom erősíteni. Még családtagokkal, ismerősökkel sem tudok 10 percnél többet beszélni, élőben viszont teljesen más.

2018. máj. 6. 21:58
 10/25 anonim ***** válasza:
46%
Az introvertáltakat le kell pontozni? Így megy itt? Ha valaki nem úgy gondolkodik mint a sok ge .cisfa .sz itt ezen az odlalon akkor vége? Lepontozás? Vagy az a baj, hogy még az intorvertált is több lánnyal volt eddig életében mint az a sok ember itt aki nullával, 0, zéró nyomik.
2018. máj. 6. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!