Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is a művészetek iránt érdeklődő, vagy kedvelő lányok többségében rendesebbek, mint a többi lány?
Teljesen tapasztalatból mondom, hogy igen!!!
Én elég ronda vagyok sose volt sikerem a nőknél. Eddig két barátnőm volt, az egyik festő a másik hegedült művészi szinten.
Általában, mind valami kis dologba tudtak beleszeretni pl.: hangom vagy nézésem vagy mosolyom.
nem feltétlen.
meg nem is lehet ezt egy nézőpontból szemlélni.
mert ha fiatalként szemléljük,akkor remek dolog lehet egy nyitott érdeklődésű lány,aki megfelelően érzékeny is.
felnőttként viszont azzal szembesülhetsz,hogy a művész lány kb életképtelen és vagy rajtad élősködik,vagy a szülein,mert pénzt ritka kivételtől eltekintve nem fog keresni.
Pontositsunk: az avantgard, szabad, korlatokat lebonto, onkifejezo, bator, modern es egyeb cimkekkel ellatott muveszetet kedvelo emberek nem eppen erkolcsbajnokok. Vannak kivetelek, altalanositas stb, kepzelje ide mindenki a kotelezo polkorrekt szoveget, de ezen tullepve nekem az a megfigyelesem, h az az vagy amit megeszel mondas a szellemi taplalekra is vonatkozik.
Aki Jokait, Mikszathot olvas, kedvenc festoje Zorad Erno az nagy esellyel normalisabb, mint aki a pacafestoket es a csak a szakma altal elismert es agyondijazott, de amugy unalmas vagy csak szimplan megbotrankoztato "muveszeket" kedveli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!