Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen lenne egy főnyeremény lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen lenne egy főnyeremény lány?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy 28 éves kedves visszafogott szolid szép arcú a vékony lánnyal nagyon kis szolid engem elfogadott olyan hibákkal hogy nincs egzisztenciám és szüleimmel élek. Ami nekem nagyon tetszik hogy ennyi idősen csak egy pasi volt neki szexuálisan. Szerintem ez nagyon ritka és nagyon imponáló ilyen lehet a főnyeremény Úgy gondolom, ti is így látjátok?
2018. máj. 6. 15:09
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
30%
Max. a te szánalmas mércéd szerint az.
2018. máj. 6. 15:10
 2/21 anonim ***** válasza:
90%
Hát ennyi miatt még nem főnyeremény, de ha neked ennyitől már az akkor sok boldogságot :).
2018. máj. 6. 15:11
 3/21 anonim ***** válasza:
18%

Mindenkinél más a főnyeremény. Nálad ő, én meg a páromnak vagyok a főnyeremény. Részletezzem, hogy miért?

Csak néhány dolog: egészséges mozgásban gazdag életmódot folytatok, vékony sportos alakom van, 23 évesen vele veszítettem el a szüzességemet, őszinte és nyitott vagyok, mindig megmondom neki az igazat, elfogadom őt olyannak, amilyen, mosolygós életvidám lány vagyok, nem iszom alkoholt, nem cigizem, hűséges és tiszta szívű vagyok, szeretem a természetet az állatokat, segítőkész vagyok..stb.

2018. máj. 6. 15:13
 4/21 anonim ***** válasza:
74%
"Vékony lánnyal." Amilyen felszínes vilag van elég ha egy lány vékony... nektek felszíneseknek ez elég.
 5/21 anonim ***** válasza:
0%
Ha igazat mondana, akkor ilyen lenne.
 6/21 anonim ***** válasza:
3%

Nincs főnyeremény lány, hogy milyen lesz vele, az sokban rajtad is múlik. Nyugodt lehetsz vannak neki is rossz tulajdonságai, mint mindenkinek. Most még az elején tökéletesnek látod, de ez változni fog.

Ami meg azt illeti, hogy csak egy férfival volt...:D el ne hidd már!

2018. máj. 6. 15:33
 7/21 anonim ***** válasza:
16%
Kérdező te meg vagy etetve, a 4es válaszoló meg egy dagi lány :P
2018. máj. 6. 15:35
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek az a főnyeremény akit szeret! Nem kell semmilyen mércének megfelelni,főleg nem a társadalmi normáknak! Azért legyél együtt valakivel mert szereted olyannak, amilyen!
2018. máj. 6. 15:39
 9/21 anonim ***** válasza:
73%
A 3-as válaszolónak szépségénél már csak a szerénysége nagyobb! Kérdező a te vékony barátnőd elbújhat emögött!
2018. máj. 6. 15:43
 10/21 anonim ***** válasza:
0%

Most mi bajod van? Ha leírom az igazat, az a baj.

Saját magad a probléma, kisfiú. Most miért fáj neked, hogy én ilyen vagyok? Ja, mert egy irigy hisztis kisfiú vagy, aki még mindig a markába b..szik, mert nem talál magának egy érett felnőtt nőt.

2018. máj. 6. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!