Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen lenne egy főnyeremény lány?
Mindenkinél más a főnyeremény. Nálad ő, én meg a páromnak vagyok a főnyeremény. Részletezzem, hogy miért?
Csak néhány dolog: egészséges mozgásban gazdag életmódot folytatok, vékony sportos alakom van, 23 évesen vele veszítettem el a szüzességemet, őszinte és nyitott vagyok, mindig megmondom neki az igazat, elfogadom őt olyannak, amilyen, mosolygós életvidám lány vagyok, nem iszom alkoholt, nem cigizem, hűséges és tiszta szívű vagyok, szeretem a természetet az állatokat, segítőkész vagyok..stb.
Nincs főnyeremény lány, hogy milyen lesz vele, az sokban rajtad is múlik. Nyugodt lehetsz vannak neki is rossz tulajdonságai, mint mindenkinek. Most még az elején tökéletesnek látod, de ez változni fog.
Ami meg azt illeti, hogy csak egy férfival volt...:D el ne hidd már!
Most mi bajod van? Ha leírom az igazat, az a baj.
Saját magad a probléma, kisfiú. Most miért fáj neked, hogy én ilyen vagyok? Ja, mert egy irigy hisztis kisfiú vagy, aki még mindig a markába b..szik, mert nem talál magának egy érett felnőtt nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!