Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen lenne egy főnyeremény lány?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy 28 éves kedves visszafogott szolid szép arcú a vékony lánnyal nagyon kis szolid engem elfogadott olyan hibákkal hogy nincs egzisztenciám és szüleimmel élek. Ami nekem nagyon tetszik hogy ennyi idősen csak egy pasi volt neki szexuálisan. Szerintem ez nagyon ritka és nagyon imponáló ilyen lehet a főnyeremény Úgy gondolom, ti is így látjátok?2018. máj. 6. 15:09
21/21 anonim válasza:
Egyébként nem tudom miért írsz többes számot, csak én "kötözködöm" egyedül! Elérted amit szerettél volna, kaptál egy kis figyelmet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!