Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen lenne egy főnyeremény lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen lenne egy főnyeremény lány?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy 28 éves kedves visszafogott szolid szép arcú a vékony lánnyal nagyon kis szolid engem elfogadott olyan hibákkal hogy nincs egzisztenciám és szüleimmel élek. Ami nekem nagyon tetszik hogy ennyi idősen csak egy pasi volt neki szexuálisan. Szerintem ez nagyon ritka és nagyon imponáló ilyen lehet a főnyeremény Úgy gondolom, ti is így látjátok?
2018. máj. 6. 15:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
35%
Ha tényleg jó csaj, akkor ne légy biztos abban az egy pasiban. Mondani bármit lehet :)
2018. máj. 6. 18:06
 12/21 anonim ***** válasza:

Nem vagyok fiú, és semmi rosszat nem mondtam!Illetve írtam!

2018. máj. 6. 22:43
 13/21 anonim ***** válasza:

Akkor szimplán csak irigy vagy. :)

Különben nem tettél volna ilyen gúnyos megjegyzést. Kár is tagadnod az irigységedet.

2018. máj. 7. 06:16
 14/21 anonim ***** válasza:
Hát nem is tagadom! Irigylésre méltó képet tudsz festeni magadról! És biztos így is van! Csak egy kicsit félre értelmezted a kérdést, nem az volt a kérdés ki érzi magát főnyereménynek! Ez a tökéletesség átka!
2018. máj. 7. 09:07
 15/21 anonim ***** válasza:
Ha tudtad volna értelmezni a 3. komment első mondatát és a 2.-nak az első felét akkor nem kötekednél. A kérdésre egyértelműen megadtam a választ.
2018. máj. 7. 11:29
 16/21 anonim ***** válasza:
Nem kötekszik veled senki! Csak rohadtul nem érdekel senkit, hogy te milyen ember vagy! Ha gondolod írj egy kérdést magadról; van-e különdség a lottó 5-ös és köztem?-vagy valami ilyesmi címmel!
2018. máj. 7. 14:48
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem tudom ismered-e a mondàst, az öndicséret mindig büdös!
2018. máj. 7. 14:52
 18/21 anonim ***** válasza:

Kijelentéseddel saját magadat minősíted. Látszik, hogy fogalmad sincs a saját énképedről, önbecsülésedről.

Akkor ezek szerint semmi olyat nem értél el az életben, amiért büszke lehetnél saját magadra, amit bátran bárkinek elmesélhetsz.

Saját magadat se ismered, szóval légyszi ne papolj itt nekem rég elavult, értelmetlen b..romságokkal.

A kérdés arról szólt, hogy egy ilyen lány főnyeremény-e? Van akinek igen, van, akinek meg nem. És kinek a szemszögéből? Én leírtam, hogy nemcsak az olyan lányok a főnyeremények, akit itt megnevezett.

Mindenkinek vannak hibái, képzeld nekem is. A kérdés szempontjából leírtam, hogy én miért vagyok a PÁROMNAK főnyeremény. Másnak meg lehet, hogy nem.

De egyesekhez csak annyi jutott el, hogy dicsérem magam. De az már nem, hogy felfedezze a lényeget, ergó azt, hogy mindenkinél mást jelent ez a kijelentés, dicséret.

Tisztában vagyok saját magammal, képességeimmel. Foglalkozom önismerettel, pszichológiával, önszeretettel, van saját kiforrott reális önképem magamról.

Szóval, nyugi, nem szállt el velem a ló. Szimplán büszke vagyok saját magamra.

Tudjátok, létezik egy egészséges egoizmus, önszeretet, ami nem egyenlő az általatok leírtakkal.

Neked lenne mit fejlődnöd, ha egy szimpla jellemzést már túlzásnak találsz. Irigy vagy, mert belőled ezek hiányoznak és lehet, hogy csak sötétség van benned.

Most az a problémátok, hogy nem írtam negatív tulajdonságot? Írok is néhányat a ti kedvetekért, azokkal is tisztában vagyok:

türelmetlen; néha túl érzékeny; irigy vagyok tavaly óta azokra a lányokra, akiknek él az anyukája, mert nekem tavaly 56 évesen daganatban meghalt anyukám és nem láthatta egyetlen lányának az esküvőjét, és gyermekét, nem láthatta, hogy saját lakást veszek párommal (12 évig küzdött vele) (27 éves vagyok); néha dirigálós és uralkodós vagyok.

Inkább másokba való belekötés helyett foglalkozzatok önismerettel, pszichológiával, önszeretettel.

2018. máj. 7. 17:17
 19/21 anonim ***** válasza:
Nekem nem főnyeremény olyasvalaki, aki elfojtja a szexualitását (nem a tündérmesékből kell kiindulni, egy egészséges felnőtt ember igényli a szexualitást kisebb-nagyobb mértékben), illetve tolerálja azt, hogy valaki csücsül a langyos pisiben és nem tart semerre az életben (mivel valószínűleg nála is ez a helyzet).
2018. máj. 7. 17:49
 20/21 anonim ***** válasza:
Na, most aztán jól megmondtad!És kiről szólt megint minden? Rólad! Veled ellentétben én nem írtam rólad semmi rosszat, nem azért mert nem tudnék, hanem mert nekem okoz sem örömöt, sem elégtételt ha mást ócsárolok! Nem olvastam sehol olyan kérdést, hogy ki vagy te, és mi történt veled! Ha valaki kirakatba rakja magát ne csodálkozzon, hogy megnézik!
2018. máj. 7. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!