Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek is a művészetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is a művészetek iránt érdeklődő, vagy kedvelő lányok többségében rendesebbek, mint a többi lány?

Figyelt kérdés

2018. máj. 6. 19:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nőként mondom, nem feltétlenül. Ami biztos, hogy értelmesebbek. De van olyan ,űvészetkedvelő ismerősöm, aki pl. nagyon tahó tud lenni, olyan hű, de szókimondó vagyok meg vagány, úgyhogy nekem jogom van hozzá jelleggel. Ugyanő ejtett el egy ilyen mondatot, hogy "én annyira szerettem azt a pasast, hogy amikor szüneten voltunk, akkor nem feküdtem le senkivel... na jó, egy sráccal igen".

Meg hát attól is függ, hogy te mit, kit tartasz rendes lánynak.

2018. máj. 7. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!