Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki önbizalomhiány miatt nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki önbizalomhiány miatt nem tud magának párt találni, annak miért dörgölik az orra alá, hogy sportoljon?

Figyelt kérdés
10-ből 9 ember ezt javasolja és meggyőződése, hogy ez elengedhetetlen.
2018. máj. 4. 10:48
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
73%
Nem vagy hívő, de azért azt írod, hogy odafönt majd eldöntik, mikor halsz meg? Most mondtál ellent magadnak :D
2018. máj. 4. 11:27
 12/27 anonim ***** válasza:
62%

Mondjuk azért mert jó lesz az alakod,izmos leszel,FÉRFIAS.

Amik elengedhetetlenek az ismerkedéshez.

Egyik csaj se vágyik chipszabáló rinyagépekre,max az akinem nem jut másik pali hanem beletörődik és elfogadja ami jutott.

2018. máj. 4. 12:09
 13/27 anonim ***** válasza:
44%
Szerinted mit kéne inkább javasolniuk a sport helyett?
2018. máj. 4. 12:10
 14/27 anonim ***** válasza:
54%

Amúgy a sport, legalábbis rendszeres mozgás alap dolog, tehát nem csak önbizalomhiányosoknak kéne tanácsolják........

Téged miért zavar, hogy valaki épp ezt ajánlja??

Ez kb. olyan, mint amikor valaki azt tanácsolja, hogy legyél kicsit kommunikatív (ami szintén ALAP bármilyen emberi kapcsolatban), vagy kicsit törõdj magaddal, adj magadra (ami megint általános elvárás, nem csak párkapcsolatokban), legyél kicsit kedvesebb, figyelmesebb, szórakoztató (mint úgy általában a többi emberi kapcsolatban), DE a szingli pasi kiakad, hogy MIIINEK, ha úgy se lesz barátnõje?

Felõlem mindenki süllyedjen el a problémáiban, ne akarjon egy kicsit se változtatni:))

2018. máj. 4. 12:29
 15/27 anonim ***** válasza:

Csókolom, csókolom.

Nem vagyok Istenhívő (bocs, IGAZAD VAN), azaz nem hiszem, hogy Isten létezik. Az odafent majd vki eldönti arra vonatkozik, h biztos van aki ezek felett dönt, sosem tudjuk meg, pont

Kövi: az talán nem férfias, aki nem kigyúrt, nem bunkó, azaz nem izomagy? Akkor mi, helikopter??? Még mindig mondom, nem vagyok se kövér, se csipszzabáló, se semmi. Elegem van már ebből az egészből. Legjobb megoldás a cölibátus kb.

Kövi: azt javaslom azoknak, akik mindenáron tanácsolni akarnak valamit, ismerjék meg önmagukat, jöjjenek tisztába a testükkel és lelkükkel. Fogadják el azt, amilyenek. Ha ez nem megy, kérjék szüleik, barátaik segítségét, ami NEM az, hogy "menjé sportolni te hülye buznyák, mert semmi sem lesz belőled".

Szerintem nem megoldás a sportolás. Igenis vannak olyan emberek még valahol, akik nem a kisportolt műmájerekre, vagy a mai tömeg b*uzigyerekekre izgulnak rá.

2018. máj. 4. 12:34
 16/27 anonim ***** válasza:
Felettemlevőnek: többször is változtattam. Nem értem el semmilyen célt. A napi mozgás megvan, amikor dolgozni megyek és onnan vissza. Köszi hello.
2018. máj. 4. 12:36
 17/27 anonim ***** válasza:
#15-ös: te kevered a szezont a fazonnal. Nem kell kigyúrtnak lenni, de nem árt ha sportos. Ha sportol az illető és nincs eltunyulva, elhízva, az számomra azt sugallja, hogy foglalkozik magával, ad magára. Ennyi.
2018. máj. 4. 12:57
 18/27 anonim ***** válasza:

,,Kövi: az talán nem férfias, aki nem kigyúrt, nem bunkó, azaz nem izomagy? Akkor mi, helikopter???"

Sztereotípia megy látom.

Miért lennénk izomagy?

Tudod én diplomás mérnök vagyok,másik srác pont most osztott meg facen egyik haverjával egy képet kisportolt a srác,jah 4 nyelven beszél perfekt,saját nyelvsulija van.

Mekkora izomagy ugye?

Az a baj veletek,hogy a tutyimutyiságot keveritek a ,,kedvességgel" meg a bamba viselkedést.

Pont azok nem férfiasak,egy férfi határozott ami nem bunkó de tudja mit akar.

Azt hiszitek,hogy ,,kedvesség" ami bennetek holott az a ,,tedd ki hadd hűljön" effektus ami egy nőnek sem kell.

Pedig az izom férfias ha tetszik ha nem,egy nő feszességet akar nem plötyit meg csontokat.

"Kövi: azt javaslom azoknak, akik mindenáron tanácsolni akarnak valamit, ismerjék meg önmagukat, jöjjenek tisztába a testükkel és lelkükkel. Fogadják el azt, amilyenek."

Eleje igaz,önismeret kell,ehhez coachok meg szakemberek segítenek akik hasonló utat jártak be.

"Szerintem nem megoldás a sportolás. Igenis vannak olyan emberek még valahol, akik nem a kisportolt műmájerekre, vagy a mai tömeg b*uzigyerekekre izgulnak rá."

Irigység.

Miért lenne műmájer meg b_zigyerek?

Miért kell lenézni a kisportolt embereket?

Csak nem savanyú a szőlő és nem kellesz a szexi nőknek?

Pedig de ki kell ábránditsalak,nekem rengeteg esett volt,hogy beszélni alig kellett és vihettem a lányt sőt randi se kellett mert jött.

Ez van,a nők akik önmagukra igényesek beindulnak a kigyúrt férfiakra.

2018. máj. 4. 13:05
 19/27 laci911 ***** válasza:
"Vigyázz a testedre. Ez az egyetlen hely, ahol élhetsz. de ezt már le írtam neked másik csoportba
2018. máj. 4. 15:41
 20/27 anonim ***** válasza:
74%

"Elmentek ti a p*csába."

Egy értelmes megnyilvánulást láthattunk a nem kisportolt férfitól.

2018. máj. 4. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!