Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki önbizalomhiány miatt nem tud magának párt találni, annak miért dörgölik az orra alá, hogy sportoljon?
1: azért, mert manapság mindenkinek csak a kisportolt test a "szép".
2: mert akik ezt mondják, azt hiszik, hogy a sporttól minden jobb lesz, pedig nem.
3: mert nincs jobb tanácsuk.
4: általában olyanok mondják ezt, akik sportolnak és rá akarnak venni, hogy te is azt csináld amit ők, befolyásolni akarnak téged (és ez még csak a kezdő lépés, utána meg az lesz a tanács, hogy vegyél Ferrarit, mert az segít az önbizalom/f**z/növelésben stb.)
5: én sokáig sportoltam. Sose érdekelt. Amíg sportoltam, nem lett barátnőm. Amióta nem sportolok, azóta sincs. Nem történt változás ergó a sportolás pont s**rt se ért.
6: szerintem csak a hülyék adnak ilyen tanácsot.
" Amíg sportoltam, nem lett barátnőm. Amióta nem sportolok, azóta sincs. Nem történt változás ergó a sportolás pont s**rt se ért."
Nem azért kell sportolni, hogy legyen csajod. Azért kell sportolni, hogy normális alakod legyen, ne halj meg 50 évesen szívrohamban, egészséges legyél.
No.
#5 vagyok.
#6 én nem vagyok egyik sem a felsorolt pasik közül és nem álmodozom senkiről. Belenyugodtam, hogy nem kellek senkinek.
#7 attól lehetek egészséges, hogy nem sportolok (nem írok példát). Kit zavar amúgy is, ha meghalok 50 évesen? Ennyi erővel akár elcsaphatna az első kocsi holnap reggel... Érdekes módon egy csomóan éltek már meg 80-90 évet úgy, hogy nem sportoltak.
"Kit zavar amúgy is, ha meghalok 50 évesen?"
Hát téged kellene, hogy zavarjon, nem mást. Sajnálatra méltó, hogy ennyire el vagy keseredve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!