Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan próbáljam meg elfelejte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan próbáljam meg elfelejteni azt a lányt aki szimpatikus számomra?

Figyelt kérdés
Már több mint egy éve szimpatikus számomra egy lány. Amikor megláttam rögtön elindult bennem valami de tudtam, hogy nem lehet köztünk semmi sem mert nem vagyunk egy világ. Ő egy gyönyörű lány én pedig átlagos fiúnak sem mondanám magamat. Korábban beszélgettem vele de sajnos a tudatlanságomnak köszönhetően nem tudtam értelmezni azt, hogy érdeklem-e vagy sem. Sajnos tegnap láttam utoljára és állandóan csak Ő jár a fejemben. Nagyon elkeserit, hogy nem próbáltam meg közeledni felé és ezt egy életen keresztül bánni fogom és mindig bennem lesz az, hogy mi lett volna ha...

2018. máj. 4. 07:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha ennyire nem tudod, akkor közeledj felé csak barátként. Szerintem azt nem bánja:))
2018. máj. 4. 08:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Többet már sajnos nem valószínű, hogy fogom látni.
2018. máj. 4. 08:33
 3/3 anonim ***** válasza:

El fogod felejteni. Ha nagyon belezúgtál, kb 1-2 hónap.

Tudom mert van egy nagyon hasonló sztorim.

Diákmelós koromban egy diáklánnyal dolgoztam együtt. Kedves, aranyos, csendes volt, pont az ideálom. A raktárban gyakorlatilag csak mi ketten voltunk. ..na jó.. annyira szánalmas a sztori, hogy le sem merem írni, mert még mindig szégyellem, így anonim módon is xd

De a lényeg, hogy én is elszalasztottam a lehetőséget. Csak egy napig dolgoztunk együtt, azután én sem láttam többet. Nagyon-nagyon lehangolt a bénaságom és tudom, hogy akkor azt gondoltam, hogy soha nem heverem ki. 2 hónap múva csak kellemetlen emlék lett belőle, és többet nem is nagyon gondoltam rá.

Közhely, de az idő tényleg meggyógyítja a sebeket.

2018. máj. 4. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!