Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok párt?
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, érettségivel, szakmával, már a nagybetűs életet kezdem és még mindig egyedül vagyok. Soha nem volt még barátom. Se a városban, se a buszon, se buliban eddig még nem ismertem meg olyan fiút, ako érdeklődött volna irántam. A barátnőmnek már komoly kapcsolatai voltak, nekem meg még egy randi se. Hiába vannak barátaim, hiába megyünk bulizni, hátha ismerkedünk, semmi. Nem tartom csúnyának magam (nem vagyok túlsúlyos, alig 60 kg vagyok), de szépnek se. Átlagos vagyok. Volt hogy tetszett valaki, de vagy megnősült, vagy neki más tetszett vagy elköltözött. Miért nem sikerül? Mit csinálok rosszul? Nem vagyok antiszociális, nyitott vagyok az emberek felé, mégsem jön össze. Ti mit tanácsoltok?2018. máj. 1. 19:14
11/12 anonim válasza:
Válogass a privát üzeneteid közül.
12/12 anonim válasza:
"Nem ignoráltam senkit, mivel átlagos vagyok átlagosat keresek. Azért örülök hogy kiforgatod a szavaimat."
Senki sem forgatta ki a szavaid, csak leírtam a sztorid őszintébb kiadásban. Szerinted nekünk nincs 100 ugyanilyen csaj a környezetünkben, akik előadják, hogy brühühü, nem kellenek senkinek, másnap meg azt, hogy xy top pasit akarják, harmadnap meg azt, hogy mennyi nyomi írt rájuk facebookon? Elárulom: Rengeteg ilyen lányt ismerünk.
Nem, nem te leszel a különleges kivétel. Tucat vagy, tucatproblémával. Kezdésként: Hány privátot kaptál és hányra válaszoltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!