Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a húgom barátnőjével?
Figyelt kérdés
20 éves, a húgommal régebben jóba volt még 7-8 évvel ezelőtt, aztán egy ideig nem nagyon keresték egymást, most megint jóban lettek. Jövök haza, aztán egyből kérdezi tőlem hogy mikor megyek Pestre. Mondom miért? Azt akarja hogy menjek velük inni. Konkrétan már így erőszakosnak tűnt, kérdezgette hogy mikor érek rá. Neki volt már egy 2-3 éves kapcsolata, pár hónapja szakítottak, nekem még senkim nem volt, 4 évvel vagyok idősebb.2018. ápr. 29. 20:29
11/13 anonim válasza:
Érthető, félsz a puncitól. Azért annyira nem kell félni, nem harap, nincs foga.
12/13 anonim válasza:
Mondjuk nem csak bámulsz majd borjú az új kapura amikor a leendő gyerekeid anyjával oda juttok, hogy először szexeltek.
De te tudod.
13/13 anonim válasza:
Az én bátyókám az összes könnyű vérű lány ismerősömet megcsinálta. Nincs ebben semmi rossz, a lehetőségekkel élni kell. Ezekben a lányokban az a legjobb szerintem, hogy tök mindegy mit csinálsz vele, bírja. Volt, aki panaszkodott nekem utána, hogy szex közben tesómat hívta a haverja, ő meg felvette és ez milyen megalázó volt, de azért csak befejezték, amit elkezdtek. Ha ez a lány is ilyen, lesz egy jó estéd, ha nem meg úgy sem hagyja, hogy így bánj vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!