Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm elment nyaralni a barátnőjével 3 napra, nemszeretnék féltékenykedni, mit tegyek?
Fölösleges ezen parázni.
Ha nagyon aggódsz, majd nyomj egy file recoveryt a fényképezőn, telefonon.
Nem egy ismerősöm nője így bukott le.
Ha lusta vagy, csináltasd vele. Vegye fel a húgod a a telefont. Ha neked nincs, ne keseredj el, bárki másé megfelel ;D
30/f
Én is megyek a barátnőmmel pár napra nyaralni,úgy,hogy hosszabb ideje van barátom.
Nincs ebben semmi. olyan programokat szervezünk ami kettőnkről szól, találkozunk több barátnővel, csajos (vásárlós, beszélgetős) programokat terveztünk.
Attól,hogy valaki párkapcsolatban áll még fontos a baráti társaság ahol nem biztos,hogy jól érezné magát a pasi, vagy fordított helyzetben a nő.
ez a dolog nincs a te kezedben, semmit nem tehetsz.
ha a barátnőd félre akar menni akkor attól függetlenül meg fogja tenni, hogy te majd megpukkadsz a féltékenységtől, ha pedig hűséges, akkor feleslegesen stresszeled magad.
Vicceltem. Arra utaltam, hogy csajjal vetesd fel a telefont, ha hív vagy csald meg és akkor ő fog féltékenykedni helyetted. De ne csináld, tényleg csak vicceltem :D
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!