Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik olyan ffi, aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan ffi, aki nem 0-24ben szeretné az idejét a barátnőjével tölteni?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy heti többszöri találkozás során ne mindig egymáson csüngjenek, hanem hagyják a másiknak elvégezni a napi rutint, aztán jöhet az összebújás. Még az érdekelne, hogy vannak-e olyanok akik képesek tolerálni azt, ha a nőnek egy időszakban mondjuk a munkája vagy a tanulás miatt alig van ideje és muszáj azokkal a teendőkkel foglalkoznia, így nyilván elhanyagolják a párjukat. Mik ilyen téren a tapasztalatok?
2017. okt. 10. 08:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Mindig ilyen nőt kerestem, mivel hozzám csak ilyen nő illik (hosszú távon más nem is bírna elviselni), mert én is elég elfoglalt vagyok, de mindig olyan csajok zúgnak belém, akik állandóan a nyakamon akarnak lenni, vagy ha nem, akkor is 0-24-be írogatnak facebookon és megsértődnek, ha egy napig nem válaszolok, mert mondjuk épp nincs kedvem felmenni arra tetves közösségi oldalra. Nekem nagyon fontos a szabad tér, az se zavar, ha hetekig egyáltalán nem találkozom a párommal. Ha valakivel komolyan együtt vagyok, abban 100%-ig megbízom és én is hűséges vagyok hozzá, mindegy, hogy mennyi időközönként találkozunk.
2017. okt. 10. 08:47
 2/16 A kérdező kommentje:

Akkor látom, nemcsak én vagyok így.

Különben teljesen egyetértek veled. Sokan pedig azt mondják, hogy ez kb. olyan kapcsolat lehetne csak, amire azt lehet ráhúzni, hogy barátság extrákkal.

2017. okt. 10. 08:51
 3/16 anonim ***** válasza:
94%
arra van időd amire vagy akire akarod. a többi kifogás. ennyi!
2017. okt. 10. 08:55
 4/16 anonim ***** válasza:
Basszus, ha valaki szerelmes, az (legalabbis eleinte) ejjel-nappal a masikkal szeretne lenni. En sem vagyok a 0-24-es kategoria, de azert ha lehet, minden nap latni szeretnem. Az, hogy mennyire szereti a kozossegi oldalakat... tok mindegy. Akkor hivjon fel, kuldjon sms-t. Nem egesz nap, de legalabb egyszer. Hetekig nem talalkozni? Atya eg, az mar nem is kapcsolat. En nem birnam ki. Nekem ezek ellenszenvesek. Igenis kell foglalkozni a masikkal minden egyes nap. Ha talalkoztok, ha nem. Nem kell egymas nyakan csungni, a munkahely miatt nyilvan nem engedheti meg maganak az ember ezt, tanulni is kell, haztartas, hobbik stb... de nekem fontos, hogy foglalkozzanak velem. Es ezt en nem toleralnam. Ugy ereznem magam, mint aki el van hanyagolva vagy nem szeretnenek elegge ahhoz, hogy velem toltse a szabadidejenek legalabb egy reszet.
2017. okt. 10. 08:55
 5/16 anonim ***** válasza:
Ja tudom, sokan gondolják rólam is, hogy csak "barátság extrákkal"-t akarok , pedig nem ez a célom, én is szeretek összebújni, szeretkezni (sőt, én érzelemmentesen nem is mennék bele), csak ugyanakkor szükségem van rá néha, hogy a magam ura legyek, ezt nem értik meg sokan. Attól hogy nem akarok valakivel egyfolytában együtt lenni, még nem jelenti azt ne szeretném.
2017. okt. 10. 08:58
 6/16 anonim ***** válasza:
a szerelemben kiegészülni kell, nem kielégülni... s a kiegészülés alapja, hogy ami vagyok, azt nem akarod megváltoztatni :)
2017. okt. 10. 09:03
 7/16 anonim ***** válasza:
#4 van olyan, akit megijeszt a gondolat, hogy valakivel minden nap beszélni "kell". Ezt fogadd el, vannak független típusú emberek, neked ezt nehéz megérteni, mert más vagy, de fogadd el. Mert ha 1 napig nem beszélünk, akkor mi lesz? Elmúlik 1 nap alatt a szerelem? Én is elég független típus vagyok, nő létemre is, nehezen bírom a kötöttségeket, ez akkor is így van, ha szerelmes vagyok. Persze, a "hetekig nem találkozás" azért durva kategória, ilyenről nemis hallottam még, hogy valaki ennyire ne igényelné annak a társaságát, akit szeret(mi lesz, ha összeköltöztök?), nálam a heti 2-3 a minimum. Az egész napos chateléstől falra másznék, alapból ha suliban vagyok, vagy dolgozok, nincs is kedvem hozzá, szeretek egyszerre 1 dologra koncentrálni. De azért, ha írok valamit, ne hagyjon napokig válasz nélkül.
2017. okt. 10. 09:06
 8/16 anonim ***** válasza:
Van :D vizsgaidőszakban hagytam lógni a könyveken, nem zaklattuk egymást
2017. okt. 10. 09:11
 9/16 anonim ***** válasza:

Létezik ,a pàrom is ilyen és énis.

Dolgozunk mind2 ,van hobbik ,baràtaink. És szeretûnk neha csak egyedul lenni.

n25

2017. okt. 10. 10:00
 10/16 anonim ***** válasza:
Egy ilyen nő az álmom, mert nem bírom elviselni, ha rajtam lóg valaki folyton, számomra tökéletesen ideális kapcsolat lenne, ha csak heti 2-3x 1-2 órára találkozunk.
2017. okt. 10. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!