Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak a húgom barátnőj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a húgom barátnőjével?

Figyelt kérdés
20 éves, a húgommal régebben jóba volt még 7-8 évvel ezelőtt, aztán egy ideig nem nagyon keresték egymást, most megint jóban lettek. Jövök haza, aztán egyből kérdezi tőlem hogy mikor megyek Pestre. Mondom miért? Azt akarja hogy menjek velük inni. Konkrétan már így erőszakosnak tűnt, kérdezgette hogy mikor érek rá. Neki volt már egy 2-3 éves kapcsolata, pár hónapja szakítottak, nekem még senkim nem volt, 4 évvel vagyok idősebb.
2018. ápr. 29. 20:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
79%

Tetszik? Szeretnéd jobban megismerni?

Ha nem, akkor mondd meg neki minél előbb, egyenesen!

Ha igen, akkor előbb megkérdezném a helyedben a tesódat, hogy mit szól hozzá, nehogy végül sértődés legyen belőle. Játssz nyílt lapokkal!

2018. ápr. 29. 20:33
 2/13 anonim ***** válasza:
32%
Dugd meg.
2018. ápr. 29. 20:36
 3/13 anonim ***** válasza:
21%
Úgy tűnik, csak rajtad múlik, mit csinálsz vele. :-)
2018. ápr. 29. 20:36
 4/13 A kérdező kommentje:
Megmondom őszintén azért nem akarnék vele semmit, mert nem bízok annyira benne, nem akarom hogy mindent elpofázzon a húgomnak. Megdugni megdugnám, akár még ha ezt el is mondja és megtudja más nem érdekelne annyira, mintha valami olyasmit mondana amit én nem másnak szánnék csak kettőnknek. Egyszóval komolyan nem akarok semmit tőle, de most itt a lehetőség, mert amúgy már nagyon kivagyok, de biztos hogy megbánnám. Hagyom is egyébként szerintem, még egyedül szenvedni is jobb mint hogy itt keverjem a szart.
2018. ápr. 29. 20:39
 5/13 A kérdező kommentje:
Tipikusan az ösztöneim azt súgják amit kell, de a szívem meg az eszem nem.
2018. ápr. 29. 20:40
 6/13 anonim ***** válasza:
Hát szerintem, élj a lehetőséggel.
2018. ápr. 29. 20:43
 7/13 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem hallgass a szívedre meg az eszedre. Ha kiscsaj rád mozdult, lesz más is, aki rád fog.
2018. ápr. 29. 20:43
 8/13 A kérdező kommentje:
Ha lett volna már mondjuk 2-3 barátnőm, akkor biztos vagyok benne hogy élnék a lehetőséggel.
2018. ápr. 29. 20:46
 9/13 anonim ***** válasza:
67%
24 évesen ne legyél már ennyire töketlen idióta. Pontosan mire vársz?
2018. ápr. 29. 20:50
 10/13 A kérdező kommentje:
#10 És ha meg tudom dugni akkor mi van? Feleségül nem akarom venni, gyereket nem akarok tőle.
2018. ápr. 29. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!