Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja sok férfi hogy a nőknek inkább a személyiség számít mint a külső?
Miért gondolja sok ember, hogy a rossz külső törvényszerűen szép belsővel, jó személyiséggel jár???????????
Személyiséget szeretni NEM azt jelenti, hogy összejövök egy ronda pasival, mert csak neki lehet jó személyisége. Beképzelt vagy.
Amúgy mindkettő számít, jó külső+jó személyiség az ideális egy párkapcsolatban.
Nem csak ferfiak mondjak ezt, en nokent mondom h ez tenyleg igy van. Egy szuper szemelyiseg akkor is megfog, ha kulsore amugy nem az esetem, velem szamtalanszor volt mar ilyen. Kicsit hosszabb idobe telik persze, de en magam is meglepodtem, hogy milyen ferfiak tudtak neha megbabonazni.
De az a szemelyiseg akkor tenyleg legyen szuper! :D
Ezt inkább a nők szokták mondani, férfiaktól viszonylag ritkábban hallani. Ráadásul így ebben a formában erőteljesen félrevezető is ez a kijelentés.
A valóság inkább az, hogy egy jó személyiség egy külsőre átlagos férfit is képes lehet vonzóvá tenni néhány nő számára. Tehát nem minden nőről van szó, de még csak nem is a legtöbbről, hanem néhányról. Ez azokra a férfiakra vonatkozik, akik a külsejükkel semmilyen reakciót nem váltanak ki a nőkből. Tehát nem extrém módon elhízottak, soványak, izmosak, jóképűek, csúnyák, alacsonyak, magasak..., hanem teljesen átlagosak. Ők egy jó személyiséggel nyerők lehetnek néhány nőnél és ha szerencséjük van, akkor ezek közül a nők közül lesz akivel kölcsönös a szimpátia. Így jönnek össze azok a párok, akiket az utcán látsz és akikre a nők szoktak hivatkozni, hogy "egy csomó átlagos pasit látok fiatal, csinos barátnővel". Férfiként nézve viszont az a "fiatal csinos barátnő" is ugyanolyan átlagos külsőre, mint a pasi.
Tehát egy jó személyiséggel férfiként valóban lehet sikereket elérni, viszont sokkal nehezebben (és főleg lassabban), mint a jó külsővel. A netes társkeresőket alapból elfelejtheted, a legnagyobb esélyed olyan helyzetekben van, ahol van idejük a nőknek megismerni. Ilyen pl. a suli, munkahely, ahol akarva akaratlanul összefuttok, így van lehetőség arra, hogy jobban megismerjen.
Inkább a státusz és az ismertség a fontos, nálam sokkal rondább, véznább és slamposabb srácokat látok szép barátnővel, csak mert helyi szinten mindenki ismeri őket (pl. pultosok, pohárszedők - LOL, programszervezők stb.) és/vagy a csajjal közös haveri körben vannak, esetleg ismerik egymást régóta, pl. egy suliba jártak.
Ha csak random mész oda csajokhoz, akkor persze a külső is fontos (de nem annyira, mint a fentiek - láttam már nem egy olyan srácot pillanatok alatt lekoptatva, akiknek, bár a nőket szeretem, még én is előre köszönnék :D).
Mert így van.
A jó személyiséggel rendelkező, magabiztos férfiaknak nincsenek ismerkedési problémáik, függetlenül attól, hogy néznek ki (leszámítva persze a Quasimodo féle embereket)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!