Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek mennyire jön be, ha egy hapsi teljesen alárendelt egyéniség?
Sajnos még nem volt szerencsém olyan nőhöz aki tolerálta volna.
Szeretek lelkileg és fizikailag is alárendelt lenni.
De egyre inkább úgy érzem, hogy ilyen határozott, irányító, de gondoskodó magas, telt erősebb alkatú nő nem létezik.
Te akiről beszélsz az papucs
Jó magam szolga lelkű vagyok de csak az ágyba
Igen, én is azt tapasztalom, hogy nem nagyon van ilyen, ha meg van is, akkor ők a velük egy kaliberű, domináns egyéneket kedvelik inkább.
Utolsó: nem kimondottan a "papucsra" gondoltam, hanem inkább az olyanokra, akik engedik, hogy a nő "viselje otthon a nadrágot".
Amúgy meg nem értem, hogy ez miért gond? Attól, hogy egy hapsi nem akar modern-kori "vadnyugati macsó" lenni, még tudhat valamit. Meg legalább teret enged a nőnek kibontakozni.
Az, hogy "engedi a nőnek, hogy viselje a nadrágot", azt jelenti, hogy papucs, csak szépen megfogalmazva. :D
Egyébként álljon meg a menet. "Nem hangoskodik vagy CSAPKOD", ez számomra nem csak az alárendeltséget jelenti. Engem egyáltalán nem vonz, ha valaki alárendelt (ettől függetlenül van, akit igen, de én nem vagyok túl határozott vagy irányító), de ezek alap dolgok. Senki ne hangoskodjon vagy csapkodjon itt nekem... és ettől még nem lesz se papucs, se "szolgalelkű"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!