Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk Lányok! Domináns vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk Lányok! Domináns vagy alárendelt szerep inkább?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy valamelyiket muszáj választani.

Nemet és kort írjatok légyszi!

2017. dec. 11. 16:32
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
79%

Domináns, vadul, mocskosul. :D

29F

2017. dec. 11. 16:34
 2/24 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
96%
Dom 29F
2017. dec. 11. 16:34
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Alárendelt. 17L
2017. dec. 11. 16:41
 4/24 anonim ***** válasza:
96%

Domináns

45f

2017. dec. 11. 16:43
 5/24 anonim ***** válasza:
0%
Mindkettő baromság.
2017. dec. 11. 16:43
 6/24 anonim ***** válasza:
95%

Egyértelműen domináns. Ettől érzem magam férfinek. Így érzem jól magam.

Egy ismerősöm szerint viszont minden olyan emberben akiben fétis munkálkodik, abban bizony van némi sub hajlam. Méghozzá azért mert a fétisének alárendeli saját akaratát.

Érdekes gondolat.. olykor töprengek ezen, talán igaza van.

F. A kor, az általunk ismert idősíkban mérve félrevezető. Ennek tökéletes példája vagyok, ugyanis ha valaki ismeri a személyiségemet, jellemzően nem hiszi el a koromat! :) Általában 8-10 évvel saccolnak többnek mint amennyi vagyok.

2017. dec. 11. 16:47
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Alárendelt 19/l
2017. dec. 11. 17:09
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Domináns, egyértelműen.

DE! Nem a szürke ötven árnyalata féle marhaság, hanem az igazi, bizalomra és kölcsönös tiszteletre alapuló dolog.

Csak kevesen tudják miről is szól ez az egész, sokan tudatlanul művelik, mert menő és trendi.

Sok nőnek a nőverő macsók a fixa idea, pedig az igazi BDSM-nek semmi köze a brutalitáshoz! Hiába része a fizikai fájdalom valamilyen szinten, ez nem a korlátok nélküli brutalitást jelenti!

Szubként nem a beletörődés a feladat, ne félelemből adja át az irányítást, mert azt megette a fene. Inkább valami olyasmi mozgassa ezt, hogy: "Itt van a testem, csinálj velem amit akarsz, mert tudom, hogy rám vigyázva fogod tenni, amit teszel, és én élvezni fogom!"

Egy Mesternek sem a szolgálat az igazi jutalom, hanem inkább az a lelki háttér, ami egy ilyen, előbb említett mondat mögött van.

29/F

2017. dec. 11. 17:23
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Alárendelt 26N
2017. dec. 11. 17:34
 10/24 anonim ***** válasza:
21%
Domináns. Várom alárendelt csajok privátját. 34F
2017. dec. 11. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!