Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a nőknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a nőknek gyakran nagyon sokszor el kell magyarázni a dolgokat?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 27. 22:33
1 2 3 4 5 6
 1/53 A kérdező kommentje:

Akinek volt már barátnője, az tudja, hogy miről beszélek. Oké, a 2 fél másként kommunikál... de akkor is.

Trollok léci ne a kérdés komoly.

2018. ápr. 27. 22:34
 2/53 anonim ***** válasza:
9%

Önbizalomhiány és gyerekded lélek. Ezen kettő együttes hatása miatt. Sajnos az ilyen nőkkel nagyon nehéz rendes párkapcsolatot kialakítani. Nem lehetetlen, de nehéz fenntartani ugyanis az önbizalomhiányából adódóan másban is nehezen bízik. Pl. Ha azt mondod neki, hogy szép az arca akkor nem hiszi el neked, hiába gondolod ténylegesen komolyan. Így az önmagukkal való elégedetlenségük sajnos előbb vagy utóbb kivetül a kapcsolatra is.

Ezt a nagymértékű önbizalomhiányt elég sok tényező okozhatja: családi problémák, rossz gyermekkori élmények, kihasználták korábban stb. Az a baj hogy az ilyen emberekkel nehéz bármilyen kapcsolatot is kialakítani. De tényleg, nem hiszik el még azt sem rosszabb esetben hogy szereted őt. Nagyon ritkán alkalmasak kapcsolatra az ilyen személyiségek.

2018. ápr. 27. 22:39
 3/53 anonim ***** válasza:
33%
Azért nem minden nőnek, én kikérem magamnak, mert még azzal is tisztában vagyok, hogy mi az a les. :D
2018. ápr. 27. 22:40
 4/53 anonim ***** válasza:
37%

Nőknek soha nem magyarázol meg dolgokat.

Egész egyszerűen addig vitázol vele amíg meg nem győz arról, hogy miért neki van igaza.

2018. ápr. 27. 22:42
 5/53 anonim ***** válasza:
74%
Mit kell elmagyarázni? Nekem volt több barátnőm is, de nem értem mire gondolsz.
2018. ápr. 27. 22:50
 6/53 anonim ***** válasza:
29%

Én a politikától szoktam kiakadni. Soha az életben nem magyarázol el valamit normálisan egy nőnek, mert ő érzelmi szögből nézi a száraz tényeket... Lehetetlen.

Egyébként legtöbbször csak más az érdeklődési kör. Én pl informatikus vagyok, türelmesen végighallgat (mi volt ma?), de tippje sincs miről magyarázok. De az ő munkájánál szintén ez van, abból én nem értek egy kukkot sem.

Meg neki szerintem van egy kis "szakmai ártalma": mindent több szögből megvizsgál, elemez, majd véleményt mond.

Azért néha idegesítő (de legtöbbször érdekesnek tartom az életszemléletét), amikor beszélünk valamiről és jönnek a kérdések, hogy "de miért nem a másik? XYZ ezt támasztja alá és nem a te javaslatodat". Igazából ő az ördög ügyvédje, de elfogadja a logikus érveket is legtöbbször (kivéve politika!)

2018. ápr. 27. 22:52
 7/53 A kérdező kommentje:

22:52-es:

Teljes mértékben megértelek.

Nekem az a kedvencem, amikor kifognak valami mamlasz pasit, és hiába hozod a racionális érveket ellenük, ők akkor is a "de hát lehet, hogy ez nem a valódi arca" vagy a "majd megváltozik" szöveget nyomják. Miközben NYILVÁNVALÓ, hogy nem fog változni, hanem ki fogja használni őket az illető.

Borzalmas, hogy mennyire érzelmi alapon nézik a dolgokat, borzalmas!

Tényleg ott tartotok jelenleg, hogy én most csak alkalmi kapcsolatokban vagyok benne, mert jelenleg nem bírnék együtt élni egy nővel, egyszerűen idegesítene a butasága, az együgyűsége, hogy MINDENT érzelmi alapon fontol meg. A racionalitás teljes hiányának iskolapéldája a Nő.

A nők a legszebb, de egyúttal a legbutább teremtmények is a Földön.

2018. ápr. 27. 22:57
 8/53 anonim ***** válasza:
10%

#3: Na, aki a hármas válaszom lepontozta, mutat egy képet a repülőjegyéről? :D

Kérdező, ezen az oldalon felesleges bármiféle kritikával illetni bármilyen nőt. A felhasználók többsége nő, nyomkodják majd a mínuszt és annyit fognak csak reagálni, hogy szűz/lúzer vagy.

2018. ápr. 27. 22:57
 9/53 anonim ***** válasza:
85%

Miért van az, hogy a páromnak már kismilliószor elmagyaráztam, hogy hogyan pakolja be a mosogatógépet úgy, hogy valóban el is legyenek rendesen mosva az edények, mégsem sikerül ezt neki kivitelezni?

Miért van az, hogy rengetegszer megmutattam neki, hogyan kell egy mozdulattal kioldható csomót kötni, illetve ezt kioldani, mégis inkább levágja ezeket a csomókat a zacskókról? (De tudom, papírzacskó, és se csomó, se környezetszennyezés...)

Miért van az, hogy a kicsit nehézkesebb telepítéseket én nyerem meg az összes kiba.... gépen itthon? Pedig egyik se olyan bonyolult, csak oda kéne figyelni, hogy miket nyomkod.

És lehetne még folytatni a sort...

Aki élt már együtt férfival huzamosabb ideig, az tudja miről beszélek. :D :P 33N

2018. ápr. 27. 22:58
 10/53 A kérdező kommentje:

11-es: Mindenhol vannak kivételek. Én is írtam, hogy van egy tudós ismerősöm, aki nő, és elismerem, hogy ő intelligens. Férfiak közt is vannak ostobák, bár az olyat nem is nevezném férfinak.

De itt most az átlagról van szó. Többségében pedig a férfiak racionálisabban, míg a nők érzelemközpontúbban gondolkodnak.

10-es:

igen, itt a GYIK-en, a nőket kritizálni tabu. Pedig erre a kérdésre semmit sem mondhatnak, mert magam is elismerem, hogy van kivétel. Tehát aki fortyog a kérdésem ellen, az maga leplezi le azt, hogy abba a 97%-ba tartozik, akikről korábban beszéltem. A maradék 3%-ék nem veszi magára ezt a kérdést, mert tudja, hogy nem róla szól.

2018. ápr. 27. 23:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!