Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a nőknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a nőknek gyakran nagyon sokszor el kell magyarázni a dolgokat?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 27. 22:33
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
8%
Lexa Frost, légyszi ne írj minden este valamelyik válaszom miatt privátot, amiben ecseteled az önbizalomhiányod, az elkeseredettséged és frusztrációd. Köszi! :D
2018. ápr. 27. 23:40
 22/53 anonim ***** válasza:
81%
Jaj, nem kell menőzni a bunkósággal (#21). :) Ugyanolyan kis érzékeny a lelketek, ha nem érzékenyebb, mint a nőknek, csak ti pl. a bunkóság mögé bújtok vagy épp a racionalitással takaróztok. Sok évet töltöttem el fiúk/férfiak között (egyetem, egyebek), tapasztaltam eleget. Nincs akkora különbség egészséges(!) férfi és nő között, mint ahogy azt itt most előadjátok. Mindkét nem szinte ugyanolyan érzelmes, csak másképp fejezik ki vagy fojtják el, mert más a fontossági sorrendjük, illetve más dolgok váltanak ki belőlük erősebb érzelmeket. Nem kell ezt félremagyarázni. Inkább bölcsen hallgatni olykor és megfigyelni (persze, nem egyoldalúan)...
2018. ápr. 27. 23:49
 23/53 anonim ***** válasza:
0%

#24: Nekem tényleg érzékeny a lelkem, de hidd el, hogy ezt bunkón közlöm is! :D

"Sok évet töltöttem el fiúk/férfiak között"

Szerintem ezt nagyjából mindannyian elmondhatjuk. Elég fura érv.

"Mindkét nem szinte ugyanolyan érzelmes, csak másképp fejezik ki vagy fojtják el, mert más a fontossági sorrendjük, illetve más dolgok váltanak ki belőlük erősebb érzelmeket."

Tehát, mindenki egyforma, csak tök más. Hmm...

2018. ápr. 27. 23:53
 24/53 A kérdező kommentje:

23:49-es:

Valóban, a mai férfiak(?) és nők közt nincs olyan nagy különbség. De ez csak azért a jelenség miatt van, amit a nők - nagyon helyesen! - észrevettek, hogy a mai férfiak(?) el vannak puhulva.

Ám ez nem mindenkire igaz.

Ma is vannak vannak igazi férfiak. Én például nem mondanám érzékenynek a lelkemet, nem igazán hat meg a személyemet ért kritika, és őszintén szóval mások nyomorúsága sem. Kivételesen csak akkor, ha látom, hogy valaki ártatlanul szenved.

2018. ápr. 27. 23:53
 25/53 anonim ***** válasza:
90%

Az a probléma a hozzád hasonló emberekkel, hogy egyszerűen nem vagytok képesek elfogadni azt, hogy nem irányíthatjátok a másikat.

Azért buta, mert nem azt gondolja, amit te, mert más szempontok, dolgok fontosak neki, mint neked. Miért, ki fene vagy te? 😃Ezt nem bírod elviselni, hogy nem tudsz uralkodni a barátnődön, ahogy szeretnéd.

2018. ápr. 28. 00:00
 26/53 A kérdező kommentje:

Ugyan már, valakinek irányítani kell a kapcsolatot. Hát biztos nem fogom átengedni az irányítást a barátnőnek, na akkor lennék csak bajban. :D

De egyébként nem ezét tartom őket butának, hanem azért, mert a logikus gondolkodást mellőzve érzelmi döntéseket hoznak.

2018. ápr. 28. 00:02
 27/53 anonim ***** válasza:
13%

#27: Igazából ezek csak a saját kis elméleteid, amikre semmi bizonyíték és azt mutatják, hogy előítéletes vagy. Pont bemutattad, hogy te nem vagy okos.

A vicc az, hogy kb. minden barátnőm tudtam kisebb-nagyobb mértékben irányítani. Nem igazán értem, hogy ezt a logikátlan összefüggést hogy raktad össze...

2018. ápr. 28. 00:03
 28/53 anonim ***** válasza:
0%

Na, részemről offoltam a témát! :D Női többségben felesleges írni, mert úgyis 50% alatt lesznek a férfi válaszolók és 50% felett a nőiek. Láttam már pár ilyen beszélgetést az oldalon.

Lexa: De, problémáid vannak és ideje lenne belátnod. Felesleges mindent a kis melleidre fognod. Nem a kis melleid miatt vagy képtelen normális párkapcsolatot kialakítani.

2018. ápr. 28. 00:08
 29/53 anonim ***** válasza:
0%
Lexa nekem már az utolsó üzenetemre sem válaszolt. :((
2018. ápr. 28. 00:09
 30/53 anonim ***** válasza:
87%
Tapasztaltam. Nem kell irányítani, nincs rá szükség, mert egy normális nőt ezzel el fogtok üldözni. Kölcsönös támogatásra, megértésre, szeretetre vágyom én is és a legtöbb nő. Nem lekezelésre, megalázásra, sértegetésre. Ezt csak anyukátok tűri el nektek. Nagyon taszító ez a viselkedés.
2018. ápr. 28. 00:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!