Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, összejönnétek egy olyan sráccal, aki nem ápolt? Sárga fogak, fogkövek rajta, ápolatlan köröm, mert rágja és körülötte a bőr hámlik, és nagyon durva gerincferdülés? Mert személy szerint én nem, hiába kedves meg aranyos.

Figyelt kérdés
2018. ápr. 28. 10:13
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Azért, mert nem jár/járt vele sehova, hogy javítson a dolgon.
2018. ápr. 28. 12:42
 12/15 anonim ***** válasza:
Tehát ha nem akarom, hogy valami megtörténjen, csak erősen "nem akarni" kell?
2018. ápr. 28. 12:46
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem jönnék össze. Azt hiszem vagyok annyira korrekt hogy kulturáltan megmondanám neki hogy semmi nem lesz köztünk.

És ha rákérdezne hogy miért szerintem finoman azt is megpróbálnám megmondani.

Nem szeretek megbántani másokat de nem kenyerem a hazugság.

2018. ápr. 28. 14:04
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Gerincferdules nem apoltsag kerdese, arrol nem tehet, tehat nem kizaro ok.

Korom es fogkerdes viszont igenis igenytelenseg kerdese. En parszor megmondtam, hogy miert nincs folytatas, azoknak, akik elkezdtek meltatlankodni, hogy "mi a baj veluk, normalisak, kedvesek, stb. Aztan megfogadtam, hogy soha tobbet, csak magamnak csinalok kart azzal, hogy oszinte vagyok, mert vagy atmennek gorombaba, vagy olyanokkal sertegetnek, miutan megmondom, h reszemrol nem lesz randi, h "nekem meg nem tetszik, h szoke vagy". :D:D:D Es nyilvan ezt sertodesbol mondjak, tehat nem veszem komolyan. Es persze ha valaki sertodott, nyilvan nem tesz ellene. Mert csakazertis!!! :D

2018. ápr. 28. 14:39
 15/15 anonim ***** válasza:

"Kicsit rámenős a jó tulajdonságai ellenére, és ha megemlíteném, hogy ezért esélytelen és tenne érte, akkor félek, még jobban az lenne."

Bocs, de ha jogos a félelmed, akkor ez a srác se nem kedves, se nem aranyos. Én megmondanám neki kőkeményen, hogy ne fáradjon fölöslegesen, soha semmi nem lesz köztünk.

2018. ápr. 28. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!