Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ne egy kedves, aranyos, értelmes, imádnivaló pasi legyek, hanem egy olyan férfi akivel a nők le is fekszenek?
Mindig ez van, amikor megismernek a nők, akkor elkönyvelik magukban, hogy ez a pasi milyen aranyos, tündéri, kedves, okos, jófej, humoros, igazán imádnivaló, de természetesen a világért sem feküdnének le velem. Pedig nem vagyok rossz képű, nem vagyok alacsony, még a testalkatom is jó, ráadásul még anyagilag is ott van bennem a potenciál, hogy még gazdag is lehetek pár éven belül. De a nők ennek ellenére nem a jó pasit, nem a potenciált látják bennem, csak egy szerethető jófiút akinek véletlenül sem adnának puncit. Pedig amint tudjuk, ez a lehető legmegalázóbb szerep egy férfi számára, olyan vagyok mint egy eunuch.
Mit kellene változtatni a viselkedésemen, hogy a nők is úgy tekintsenek rám, ahogy azt kellene, szexuális lényre?
Érdemes esetleg elkezdeni PUA-t tanulni? Tudom, sok nőnek nem tetszik a PUA mozgalom, nekem viszont az nem tetszik, hogy a nők egyből a cuki pasi kategóriába és barát zónába tesznek és nem szexelnek velem..
Ha mégis kedves, aranyos, imádni való pasi vagy akkor tudd, a nők nem mindig az ilyen pasikhoz vonzódnak.
Inkább legyél olyan igazi pasis pasi, akiben van férfiasság, kellő vagányság, figyelem.
Azért, mert ha dugni akarsz, akkor ez kevés.
Oké, vittél virágot, bonbont, de azért kis rámenősség is kell.
Szerintem te félsz a pinától, már rég szabad lenne a pálya, de ahelyett hogy lépnél, bizonygatod tovább inkább hogy te mennyire jófej gyerek vagy.
Te nem ilyen vagy.
"Nem adnak puncit"...
Elmond ez mindent rólad, te csendes-kedves-rendes-aranyos-jófiú
Most pont megismertem egy ilyen pasit.
Van egy kisfiús bája, aranyos és nagyon értelmes, vicces. Igaz, ő sem egy macsó típus, de nem mondanám, hogy "eunuch".
Mert a másik oldalról nagyon határozott (képes a talpára állni, még ha a "cukisága"is bánja), nem akar behódolni és megfelni senkinek. Felelősségteljes és magabiztos, mégis tud magasból sz*rni a dolgokra, ha kell. Bár én egy nagyon határozott nő vagyok, utóbbi tulajdonságok mellett el tudnék magam mellé képzelni egy ilyen pasit ánélkül, hogy egymás agyára mennénk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!