Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! (avagy szerencsétlen férfitársaim) Ti hogyan boldogultok a külföldi férfiak gonddal?
Különösen akik a fővárosban laknak, azok egészen biztosan érzik, hogy ellep minket a külföldi férfi konkurencia. Az itteni turisták 80%-a férfi, és nem is véletlenül. Ezek nem azért jönnek ide, mert érdekli őket az ország, hanem azért mert "olcsón" nőhöz tudnak jutni. És itt az olcsó alatt nem csak a prostituáltakat értem, hanem a "normális" nőket is. Ugyanis a külföldi férfiak nagyon igazságtalan előnyből indulnak velünk szemben. Náluk a minimálbér is nettó 400-500 ezer forint, ami itt egy (jó!) mérnöknek a fizetése. Tehát ott egy 8 általánost végzett senki tart ott anyagilag mint itt egy Java/.NET/C++ fejlesztő.
És sajnos a nők tényleg azt hiszik, hogy ezek jó partik, holott pont azért jöttek ide csajozni, mert a saját hazájukban nem tudtak elérni semmit a nőknél, mert oda már kevés volt a kinti minimálbér fizetésük, a kinti nőknek.
Hogyan tudtok megbirkózni ezzel a problémával?
Jah, biztosan nem játszanak közre a jobb életkörülmények.
Kérdező, engem pont nem érdekel. Jelenleg is elég gyakori a szexturizmus. Csak amíg ez (idősebb férfi ismerőseim elmondása alapján) a 70-as években a nők részéről zajlott, most a férfiak vannak már többségben.
Akkoriban meg NDK-s nők jöttek csapatostul ide, most meg férfiak. A lányok meg úgyis tudják, hogy nem lesz közös jövőjük, megdugják őket 20-30-an majd mennek vissza külföldre a barátnőikhez. Fura mód 30 ilyen pofáraesés után már jók a magyar pasik is. Egyedül már csak ők nem.
Nekem az nem fér sosem a fejembe, hogy ha itthon megkeresem a minimálbért, abból hogy a viharba utazok ki külföldre kufircolni.
31/f
Nincsen semmi ilyen gond, csak beképzeled magadnak, hogy emiatt nem találsz nőt.
Amúgy a 80%-ot honnan szedted? Mutass valami statisztikát róla.
Ez viszont tény: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!