Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti ha megismernétek egy lányt, akivel nagyon-nagyon egy hullámhosszon vagytok, belevágnátok úgy egy komoly kapcsolatba, ha a nő külföldi, és ott is él?
Nem.
Együlttétre vágynék és csak szenvedés volna így.
Én belementem egy komoly kapcsolatba így, tervben van az összeköltözés, ha elvégezzük az egyetemet. Kb. fél évente találkozunk addig, és majdnem minden nap skypeolunk. Volt köztünk már szexualitás.
Ennek csak akkor van értelme, ha komolyan gondoljátok. Ha nem, akkor egyáltalán minek kezdtetek el így ismerkedni? Mert akkor ez elpazarolt idő volt így.
"Ha meg Svájcban akkor segítsen neked szerezni ott munkát, a kapcsolatrendszerével, és akkor kimehetsz hozzá élni az aranyéletet."
Én sokat járok ki Svájcba, mivel anyáék ott élnek. Hát, nem egyszerű ott munkát találni, de nem lehetetlen. A fizetés viszont mesés.
Hasonló helyzetben vagyok, de olyan típusú emberként, aki mindigis nagyon nehezen akadt társra, akit szeretni tud. Tehát ha nem lenne az életemben ez a külföldi illető személy, akkor egyedül lennék, mert a környezetemben senki sincs, akivel eltudnék képzelni komolyabb dolgot.
Többször is találkoztunk, mivel közeli hozzátartozóm is külföldön él, ugyanabban a városban, őt látogattam, amikor volt szerencsém látni őt is. Nem olyan komoly még, hogy összeköltözésen gondolkodjak, de szóba jött. Jól érzem magam vele, nem ismerek senkimást, akivel jobb lenne.. ha ismernék, talán más lenne a helyzet, de végülis így alakult:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!